Bal ve Ünsal ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy Belediyesi'nde 2 dönem belediye meclis üyeliği yapan Ömer Faruk Bal'ın oğlu Taşkın Bal, Çerkezköylü İş Adamı Çebibom inşaat şirketi sahibi İbrahim Ünsal'ı

Çerkezköy 6.04.2015 18:31:00 0
Bal ve Ünsal ailelerinin mutlu günü

DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADILAR

İki dönem Çerkezköy Belediye meclisi üyeliği yapan Ömer Faruk Bal ve Çerkezköylü iş adamlarından İbrahim Ünsal, çocuklarının nişan törenine gelen davetlileri salon girişinde karşıladı. Gece boyu davetlilerle yakından ilgilenen Bal ve Ünsal aileleri, çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.

EVLİLİĞİN İLK ADIMI

Alkışlar eşliğinde salona gelen Çağla Nur Ünsal ile Taşkın Bal’ın nişan yüzüklerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay taktı. Yüzükler takılmadan önce konuşan Akay “Onların ve ailelerinin bu mutluluğuna sizlerin de şahitlik etmesi geceyi daha anlamlı kıldı. Çağla Nur ve Taşkın’ın düğünlerini de inşallah kısa zamanda yapacağız. Bu mutluluğun daim olması temennimle Ünsal ve Bal ailelerine hayırlı olsun diyorum” dedi. Başkan Akay ardından Çağla Nur ve Taşkın’ın nişan yüzüklerini taktı ve kurdeleyi kesti. Başkan Vahap Akay ardında da Taşkın Bal’a bir küçük altın taktı. Takı töreni sonunda da genç nişanlılar yakınları ve arkadaşları ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Belediyesi Eski Meclis Üyesi Ömer Faruk Bal’ın oğlu Taşkın Bal ile Çerkezköylü İş adamı Çebibom İnşaat sahibi İbrahim Ünsal’ın kızı Çağla Nur Ünsal’ın nişan törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Yüksel Sevil, belediye eski meclisi üyelerinden Halil Demirkıran, Nuran Yeşil, Demet Eroğlu, Belediye Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Sifil, iş adamları, esnaf, Ünsal ve Bal ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10