Ordulular kahvaltıda bir araya geldi

Kapaklı Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ve üyeler Pazar günü dernek binasında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltının ardından Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ve Ordulular Kan

Kapaklı 6.04.2015 18:34:00 0
Ordulular kahvaltıda bir araya geldi

KAYMAKAM GÜRBÜZ DE KATILDI

Dernek üyelerinin yanı sıra Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın ve Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Saç’ın da katıldığı kahvaltıda dernek başkanı Süleyman Doğan davetlilerle yakından ilgilendi.

DERNEK ÇATISI ALTINDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Dernek olarak her ay kahvaltı düzenlediklerini ifade eden Doğan, Kapaklı’da ikamet eden Orduluların birlik beraberlik içinde yaşayabilmesi için bu tür organizasyonların düzenlenmesi gerektiğini belirtti Orduluları her zaman derneğin çatısı altında görmek istediklerini belirten Doğan, mutlu günde de acı günde de hep yan yana durmak istediklerini ifade etti.

KAN BAĞIŞI KONUSUNDA DUYARLI OLMALIYIZ

Kahvaltının kan bağışı kampanyasının da içermesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de Türkiye’de ciddi anlamda kan bağışına ihtiyaç olduğunu belirtti. Türkiye’de yılda yaklaşık 1 milyon litre kan bağışı toplandığını söyleyen Gürbüz, fakat yılda 2 milyon litre kana ihtiyaç olduğunu belirtti. Gürbüz, kan bağışı konusunda herkesin duyarlı olması gerektiğini dile getirdi.

KAN BAĞIŞLADILAR

Kaymakam Gürbüz, Kapaklı Ordulular Derneği’nin birçok güzel organizasyona imza attığını da belirtti. Orduluların, düğünde cenazede hep bir arada olduğunu dile getiren Gürbüz, bu tür etkinlikler sayesinde insanların birbirini tanıma kaynaşma fırsatı bulduğunu da söyledi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10