ÇTSO'dan çatışma eğitimi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın üyelerine yönelik ücretsiz eğitim programı devam ediyor. Saat 10.00'da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitime konuÅ?

Çerkezköy 6.04.2015 18:41:00 0
ÇTSO

İŞ HAYATINA DA YANSIYOR

Gün boyu devam eden eğitimde Tavukçuoğlu, çatışma konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Diyalogları ve esprileri ile katılımcıların öğrenirken eğlenmesini sağlayan Tavukçuoğlu, insanların özel hayatlarında yaşadıkları sorunların çoğu zaman iş hayatına da yansıdığını belirtti.

GÜLÜMSEME HER KAPIYI AÇAR

İletişimle ilgili sıkıntıların çatışmaya kavgaya yasal çekişmeye kadar birçok sorunu da beraberinde getirdiğini ifade eden Tavukçuoğlu, iletişim dendiğinde olguda her kapıyı açan şeyin gülümseme olduğunu belirtti. ‘Kavramsal Olarak Çatışma’, ‘Çatışmayı Tanımlamak’, ‘Çatışmanın Olumlu ve Olumsuz Etkileri’, ‘Çatışma Türleri’, ‘Çatışma Süreci’, ‘Çatışma Geliyorum Der mi?’, ‘Çatışmayı Çözmek’, ‘Başlıca Çatışma Yönetimi Yolları’, ‘Olumsuz Duygularla ve Zor İnsanlarla Başa Çıkmak’, ‘Evet, Ama yerine, Evet ve Ayrıca’ konularında da detaylı bilgiler veren Tavukçuoğlu, eğitimin sonunda katılımcıların sorularını da yanıtladı.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10