CHP'li gençlerden otizm duyarlılığı

Dünya Otizm Haftası kapsamında CHP'li gençler de etkinlik düzenleyerek otizme dikkat çekti.

Çerkezköy 6.04.2015 18:48:00 0
CHP

OTİZME DİKKAT ÇEKTİLER

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Gençlik Kolları tarafından Pazar günü Kapalı Otopark üstünde düzenlenen etkinliklere Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da katıldı. Otizm Haftası’na dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ile çok sayıda vatandaş da katıldı.

ÇOCUKLARIN YÜZLERİNİ BOYADI

Etkinlikte minik çocuklar, kendileri için hazırlanan oyun gruplarında doyasıya eğlendi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da program boyunca çocuklarla yakından ilgilendi. Çocukların yüzlerini boyayan ve onlara çikolata dağıtan Akay, programı düzenleyenlere teşekkür etti.

YAPILMASI GEREKENLERİN KONUŞULMASI GEREKİYOR

Dünya Otizm Haftası kapsamında CHP Gençlik Kollarını böyle anlamlı bir etkinlik düzenlemelerinden dolayı tebrik eden Akay “Otizm Haftası kutlanması gereken değil, Otizm Hastası vatandaşlarımızın sorunlarının dinlendiği bir haftadır” dedi. Bu haftada, otizm hastası vatandaşların ve çocukların sosyal hayata kazandırılması için yapılması gerekenlerin konuşulması gerektiğini ifade eden Akay, konuyla ilgili gerekli adımların bir an evvel atılmasını temenni etti.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10