Mehter ve Bando Takımı ayakta alkışlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter&Bando Takımı, Çerkezköy ve Kapaklı'daki sanatseverlerle buluştu.

Çerkezköy 7.04.2015 18:39:00 0
Mehter ve Bando Takımı ayakta alkışlandı

BEĞENİ TOPLADI

Önceki akşam saat 20.30’da ÇOSB Konferans Salonu’nda düzenlenen programda ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı sahne aldı. Tarkan Songür’ün şefliğini yaptığı Bandı Takımı’nın konseri ‘Speedy Gonzales’ adlı film müziğinin seslendirilmesi ile başladı. Potporinin ardından Bando Takımı, “Mancini Potpori”, “Karadeniz Potpori” ve “Türküler Potpori”si ile de beğeni topladı.

PERFORMANSI İLE ALKIŞ ALDI

Bando Takımının konserinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı sahneye çıktı. Mehter Başı Hasan Çinka yönetimindeki Mehteran Takımı konserine “Hicaz Hümayun Peşrevi” ile başladı. “Estergon Kal’ası”, “Buna Er Meydanı Derler”, “Osmanpaşa Marşı”, “Genç Osman”, “Eski Ordu Marşı” ve “Yeni Malazgirt Marşı” ile konserini sürdüren Mehteran Takımı performansı ile alkış aldı.

TAKDİR KAZANDILAR

Programın ilerleyen bölümlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı ile Bando Takımı birlikte sahneye çıktı. “Mustafa Kemal Paşa” marşını çalan Mehteran ve Bando Takımı’nın uyumu sanatseverlerin takdirini kazandı. “Genç Osman”, “Yelkenler Biçilecek”, “Mehter Marşı”, “Ceddin Deden” ve “Hücum Marşı”nı da seslendiren Mehteran ve Bando Takımı sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.

MUHTEŞEM BİR KONSER OLDU

Konserin ardından konuşan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, konserin muhteşem olduğunu ifade ederek “Biz Çerkezköy olarak size doyamadık. En kısa zamanda sizleri tekrar dinlemek isteriz” dedi. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da Bando Takımı Şefi Tarkan Songür’e bir teşekkür plaketi takdim etti. Kubilay, muhteşem bir konser olduğunu belirterek Bando ve Mehteran Takımı’nı kutladı.

UYUMU MÜKEMMELDİ

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de Mehteran Başı Hasan Çinka’ya bir teşekkür plaketi takdim etti. Mehteran Takımı ve Bando Takımı’nın uyumunun mükemmel olduğunu ifade eden Gürbüz “Tadı damağımızda kaldı” dedi. Gürbüz, Bando ve Mehteran Takımı kurduğu için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni de tebrik etti.

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy OSB Konferans Salonu’nda önceki gün saat 20.30’da başlayan programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Kapaklı Jandarma Komutanı  Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, AK Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ömer Kılınç, AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Akın Yılmaz ve Sevgi Aksoy, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan, Kapaklı Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, gaziler, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10