Polis teşkilatından şehit ailesine anlamlı ziyaret

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. Yılı Çerkezköy'de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kuruluş yıldönümü kapsamında önceki gün Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve

Çerkezköy 7.04.2015 18:50:00 0
Polis teşkilatından şehit ailesine anlamlı ziyaret

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan, eşi Tülay Ogan,İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Emniyet Amiri Ekrem Çiçek, çeşitli birimlerde görev yapan polis memurları ile birlikte dün saat 10.00’da, Şehit  Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy’un baba evini ziyaret etti. Şehit babası Mustafa Ersoy ve şehit annesi Nilüfer Hatun Ersoy tarafından karşılanan Ogan ve beraberindekiler, şehit annesine çiçek takdim etti.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Ziyarette konuşan Murat Ogan, polislerin de Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy’un ailesinin birer evladı olduğunu ifade etti. Her zaman şehit ailesinin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyleyen Ogan, “Şehit ailelerimizi sık sık ziyaret ediyoruz. Ama bu ziyaretimizi 10 Nisan Polis haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdik” dedi.

BİR EVLAT KAYBETTİM AMA BİN EVLAK KAZANDIM

Şehit annesi Nilüfer Hatun Ersoy da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Ben bir tane evlat kaybettim ama bin tane evlat kazandım” diyen Ersoy, kendilerine destek olanlar sayesinde ayakta kaldıklarını ifade etti.

ODASINI ZİYARET ETTİLER

Ogan ve beraberindekiler, ailesi tarafından jandarma Uzman onbaşı Dinçer Ersoy’un müze haline getirilen odasını gezdi. Anne Nilüfer Ersoy, “Müze haline getirdiğimiz Dinçer Ersoy’un bebekliğinden şehit olana kadar yıllara ait fotoğraflar, hangi yaşta ve askerde yediği yemekler, dağa çarparak şehit olduğu helikopter ve şehit arkadaşlarının fotoğrafları, şehit olmadan önce izinli olarak geldiğinde çekilen fotoğrafı,  ölümünden önce yazdığı  ‘ecele daha kaç nefes var’ şiiri ve ona ait eşyalar yer alıyor” dedi. Murat Ogan, şehit için açılan anı defterini imzaladı. Ziyarette Şehit Dinçer Ersoy’un annesi Nilüfer Hatun Ersoy, Ogan ve beraberindekilere oğlunun fotoğrafının yer aldığı kitap ayracı hediye etti.

OKULU DA ZİYARET ETTİLER

Murat Ogan ve beraberindekiler şehit ailesinin ziyaretinin ardından Gazi Osman Paşa Mahallesi’ndeki Gazi Osman Paşa Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Önder Ayaz, Okul Müdür Yardımcıları Erol Bückün ve Aybüke Kale tarafından kapıda karşılanan Ogan ve beraberindekiler Okul Müdürü Önder Ayaz’ın odasına geçti. Sonrasında da Ogan ve beraberindekiler ana sınıflarını gezdi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve beraberindekiler minik öğrencilere hediyeler verirken, öğretmenlere de çeşitli hediyeler verildi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10