CHP seçim startını 11 Nisan'da verecek

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 7 Haziran Seçimlerinin startını 11 Nisan'da İstanbul'dan vereceğini ifade

Çerkezköy 8.04.2015 16:56:00 0
CHP seçim startını 11 Nisan

“6-0 İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

7 Haziran genel seçimleri öncesi CHP’nin ülke genelinde 71 ilde önseçim yaptığını ve bunun cumhuriyet tarihinde ilk kez yapıldığını ifade eden Öztürk “7 Haziran seçimlerinde Tekirdağ’da 6-0 yapmak için mücadele edeceğiz” dedi. Parti olarak bu seçimleri önemsediklerini dile getiren Öztürk “Tekirdağ’da CHP Milletvekili adaylarını 8 Mart’ta yapılan ön seçimle belirledi. Yerel seçimlerde Tekirdağ’da nasıl 12-0 yaptıysak 7 Haziran Genel Seçimlerinde de 6-0 yapmak için mücadele vereceğiz” dedi.

CHP İKTİDAR OLACAK

Bu seçimde CHP’nin iktidar olacağını savunan “Partimizin Tekirdağ’daki aday sıralamasından da tüm partililerimiz memnun” dedi. Artık tüm partililerin tam bir birliktelik içinde adaylarla birlikte CHP iktidarı için mücadele edeceğini ifade eden Öztürk 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimde CHP iktidarında, yasaklanmayan basın, saldırıya uğramayan bir gençlik, şiddet görmeyen kadınlar, çocuk yaşta evlendirilmeyen kızlar, mağdur olmayan işçi, emekli ve memurlar, iş aş derdi olmayan insanların yaşadığı bir iktidarın olacağını ifade etti.

ÇERKEZKÖY’DEN DE ARAÇLAR KALDIRILACAK

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, “Genel Başkanımızın Kartal’da 11 Nisan’da yapacağı mitinge ilçemizden de otobüsler kaldırılacak” dedi. Otobüslerin saat 09.00’da hareket edeceğini ifade eden Öztürk, gitmek isteyenlerin hareket saatinden önce ilçe teşkilatı önünde olmasını istedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10