Yönetim Kurulu Toplantısı Çanakkale'de yapıldı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın Çanakkale savaşlarının 100. yıl münasebetiyle Türkiye'deki tüm oda ve borsalara yaptığı davet kapsamında; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Haftalık

Çorlu 9.04.2015 16:53:00 0
Yönetim Kurulu Toplantısı Çanakkale

YÖNETİM TARAFINDAN KARŞILANDILAR

Toplantıya katılan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Köroğlu, Engin Adıgüzeloğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Gönül, Hüseyin Ersoy, Haşim Yiğit, Müslüm Kahraman ve Fatih Keskin, Çanakkale TSO Yönetim Kurulu Üyeleri A. Selçuk Erdoğan, Mustafa Kansu ve Fatih İş tarafından karşılandı.

“DÜNYAYA TANITMAYI MİSYON EDİNDİK”

Toplantıda konuşan Çanakkale TSO Yönetim Kurulu Üyesi A. Selçuk Erdoğan “2015 yılındaki faaliyetlere destek olmak açısından ülkemizdeki tüm oda ve borsaları ilimize davet ettik. Bu davetimize icabet ederek yaptığınız ziyaretten ve sizleri Odamızda ağırlamaktan büyük onur duyduk. Bizler ÇTSO olarak üyelerimizin sektörlerinde gelişmelerini sağlamak için uygun ortamlar hazırlamak ve bölgemizin ekonomisini geliştirmek amacıyla ülkemizde ve Dünya da Çanakkale’mizin ve üyelerimizin en iyi şekilde tanıtımını yapmayı misyon edindik” dedi.  Erdoğan ayrıca ürünleri dış pazarlarda tanıtmak, ihracat hacmini artırmak, yabancı firmalar ile ilişkilerini ve işbirliklerini güçlendirmek, küresel ekonomide hak ettikleri yeri almalarını sağlamak adına ulusal ve uluslar arası fuarlarda yer almaya devam edeceklerini ifade etti.

“GELİŞİMİMİZE KATKI SAĞLAYACAK”

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu da Çanakkale zaferinin Türk milletine her zaman gurur verdiğini belirterek “Göreve geldiğimiz günden beri Çorlu TSO Meclisi birbirine kenetlenmiş durumdadır. Odamız olarak en büyük hedefimiz; sanayi, ticaret gibi  temel alanlarda bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar yapmaktır. Odalarımız arası diyalog ve paylaşımlar; bölgelerimizi yarınlara taşımak için avantajlar sağlayacağı gibi kentlerimizin gelişim vizyonlarına da önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.

“GURUR DUYDUK”

Çanakkale TSO ziyareti sonrası, Çorlu TSO heyeti Çanakkale Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek işbirlikleri, il tanıtımı ve yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Çanakkale TB'de yaptığı konuşmada; “Öncelikle insanlık tarihinin en büyük ve en çetin savaşlarından birinin yaşandığı Çanakkale Savaşlarının 100.yıldönümünde Çanakkale’de bulunmaktan büyük bir gurur duyduk” dedi. Çanakkale TB Meclis Başkanı Abdullah Deniz de Çanakkale TB projeleri hakkında bilgiler verdi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10