Büyükşehirden tarıma destek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Hayvancılık alanındaki projelerine, çiftçi ve üreticilere yönelik desteklerini sürdürüyor.

Tekirdağ 9.04.2015 17:02:00 0
Büyükşehirden tarıma destek

HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ

Belediye olarak tarım ve hayvancılık alanında üreticilerin her zaman destekçisi olacaklarını ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Geçtiğimiz günlerde manda yetiştiriciliği konusundaki projemizden sonra bugün de seracılık alanında önemli bir projeyi daha Tarımsal Hizmetler Dairemize hayata geçiriyor. Üreticilerimize kendi kurduğumuz seralarda üretilen karpuz ve salatalık fidesi desteği veriliyor. İlerleyen yıllarda sıra sayıları da üretim miktarları da artırılacak. Her zaman çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yanında ve destekçisi olacağız” dedi.

20 BİN KARPUZ FİDESİ ÜRETİLDİ

Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Bıyıkali Mahallesi’nde kurulan seralarda üretilen karpuz ve salatalık fideleri üreticilere ücretsiz olarak dağıtılacak. Seralarda gerçekleştirilen üretim ve proje ile ilgili açıklama yapan Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, “Bıyıkali Mahallesi’nde kurulan seralarda 20.000 karpuz ve 7.000 salatalık fidesi ürettik. Ayrıca 208.000 adet de mevsim çiçeği üretimini gerçekleştirdik” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10