Zoraki Damat Çerkezköy'de sahnelendi

Zoraki Damat isimli tiyatro oyunu Çerkezköy Belediyesi'nin organizasyonu ile Çerkezköy'de sahnelendi. Zoraki Damat isimli tiyatro oyunu önceki akşam saat 20.00'da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonuâ??

Çerkezköy 10.04.2015 19:53:00 0
Zoraki Damat Çerkezköy

BEĞENİYLE İZLENDİ

2 perdelik komedi oyunda Ayşen Gruda, Ümit Yesin, Somer Karvan, Şebnem Zorlu, Yeliz Tozan, Suat İnal rol aldı. Oyunun sonunda oyuncular ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda sahneye çıkan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediyemizin düzenlemiş olduğu bu etkinliğe yoğun katılımdan dolayı tiyatro severlere teşekkür ediyorum” dedi. Akay, ünlü oyuncu Ayşen Gruda ve ekibine çiçek takdim etti.

AYAKTA İZLEMEK ZORUNDA KALDILAR

İstanbul Jest Tiyatro’sunun sahne aldığı oyunu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Atilla Can, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, CHP Kadın Kolları Başkanı Ebru Özlemiş Alaca, CHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda Çerkezköylü sanatsever izledi. Salona kapasitesinin üzerinde izleyici gelince çok sayında sanatsever oyunu ayakta ve basamakların üzerinde izlemek zorunda kaldı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10