Kanar: 6-0 yapacağız

AK Parti 4'üncü sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı Eyüp Kanar, listelerin açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına Kapaklı'dan start verdi. AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatıâ?

Kapaklı 12.04.2015 14:33:00 0
Kanar: 6-0 yapacağız

6 ADAY BELİRLENDİ

AK Partili Tekirdağ Milletvekili Adayı Eyüp Kanar, ilçe teşkilatında, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Akın Yılmaz, Sevgi Aksoy ve Mahir Aras, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Ömer Karadeniz ve Tahir Eke ile parti yönetimi tarafından karşılandı. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Salih Bezgin, “7 Haziran seçimleri kapsamında Tekirdağ’ımızda 33 aday adayı arasından 6 isim aday olarak belirlendi. Hayırlı olsun” dedi.

BİZLER DAVA ADAMIYIZ

AK Parti’nin güçlü bir parti olduğuna vurgu yapan Bezgin, “Bu güçlü partinin mensubu olan bizler birer dava adamıyız. O nedenle AK Parti çatısı altında toplandık. Reisimizin ‘İstiklal Mücadelesi’ diye nitelendirdiği 7 Haziran seçimlerine, hiçbir dargınlık ya da kırgınlık olmadan hazırlanacağız. ‘4x400 vekil’ sloganı kapsamında biz de Tekirdağ’dan en az 4 vekil çıkaracağız. Aday adaylarımızdan Ömer Karadeniz ve Tahir Eke’nin bugün burada aramızda olması, birlik ve beraberliğimizin en büyük göstergesidir” ifadelerini kullandı.

LİSTEDE KENDİMİZ VARMIŞCASINA ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti’de kişilerin önemi olmadığına dikkat çeken Ömer Karadeniz ise “Önemli olan partimiz ve davamızdır. Önemli olan partimizin başarısıdır. Biz, listede kendimiz varmışcasına çalışacağız. Çünkü bu seçimler ülkemizin geleceği açısından oldukça önemlidir” dedi. Türkiye’nin özlemini çektiği istikrarı AK Parti ile yakaladığını kaydeden Karadeniz, “Bu istikrarın sürmesi için çok çalışmamız gerekmektedir” diye konuştu.  

AK PARTİ TEKİRDAĞ’DA 1. PARTİ OLACA

Adaylığın kendilerine nasip olmadığını belirterek konuşmasına başlayan Tahir Eke ise “Biz bu ihtimali bilerek bu yola çıktık. 7 Haziran’a kadar partimiz için çarpışacağız, mücadele edeceğiz. Çünkü 7 Haziran, hedeflerin seçimidir. İlk hedefimiz, Ak Parti’yi Tekirdağ’da 1’inci parti yapmak ve en az 4 vekil çıkarmaktır. Ben Eyüp Başkanı şimdiden vekil olarak görüyorum. 2’nci hedef ise ülke genelinde 400 vekile ulaşmaktır. Bu sayede yeni Türkiye’yi ihya ve inşa edebileceğiz” dedi.  

TEKİRDAĞ CHP’NİN KALESİ DEĞİL

Seçim çalışmalarına Kapaklı’dan start verdiklerini söyleyen Eyüp Kanar da, “Listede hiçbir kırgınlık olmadan yolumuza devam ediyoruz. Hedeflerimizi ortaya koyduk. Nasıl ki bir dönem Doğru Yol Partisi Tekirdağ’da 4-0 yaptıysa, nasıl ki CHP yerel seçimlerde 12-0 yaptıysa, AK Parti de 7 Haziran seçimlerinde 6-0 yapacaktır. Tekirdağ CHP’nin kalesi değil. Çünkü Tekirdağ seçmeni çok akıllıdır” diye konuştu.

30 MART’TA KAYBETTİKLERİMİZİ, 7 HAZİRAN’DA TELAFİ EDECEĞİZ

CHP yerel yönetimlerinin son 1 yılda halka hizmet getirecek bir ortam oluşturamadığına şahit olduklarını kaydeden Kanar, “DYP’nin 4-0 yaptığı gibi biz de 6-0 yapacağız. Bunun için gece gündüz çalışacağız. Tekirdağ solun kalesi değildir. Biz bu seçimin startını ilçe kongrelerimizi yaparken verdik. Seçime en hazır parti AK Parti’dir. CHP’ye 30 Mart’ta kaybettiklerimizi, 7 Haziran’da telafi edeceğiz” dedi.

CHP’NİN ÖN SEÇİMİ GERÇEKLERİ YANSITMIYOR

Basın mensuplarının “AK Parti’nin aday belirleme süreci ile CHP’nin aday belirleme sürecini kıyasladığınızda hangisinin daha demokratik olduğunu düşünüyorsunuz?” sorusunu yanıtlayan Kanar, “CHP’nin ön seçim sonuçlarının gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum. Biz temayül yoklamaları yapıyoruz. STK’ların görüşlerini alıyoruz. Aday belirlerken birçok kriteri göz önünde bulunduruyoruz” dedi.  

HALKININ DERTLERİYLE DERTLENEN BİR VEKİL OLACAĞIM

Eyüp Kanar, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girmeniz halinde, nasıl bir siyasi tarzınız olacak?” sorusuna ise “Ben mütevazı bir kişiliğe sahibim. Allah nasip eder de Ankara’ya gidersem, Tekirdağ halkının dertleriyle dertlenen, Tekirdağ’ın okul, hastane gibi sıkıntılarını her fırsatta dile getiren bir vekil göreceksiniz” şeklinde cevap verdi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10