Öğrencilerden anlamlı defile

Eco Okul projesi kapsamında yeni bir etkinliğe imza atan Kapaklı Sanayiciler İlkokulu'nda dün saat 09.30'da geri dönüşüm malzemelerinden oluşan kıyafetleri ile podyuma çıkan öğrenciler, beğeni

Kapaklı 13.04.2015 18:01:00 0
Öğrencilerden anlamlı defile

KLİPTE KULLANILACAK

Okul bahçesinde düzenlenen “Ömrüm Düşündüğünden Daha Uzun” konulu etkinliğe veliler ve öğrenciler katıldı. Proje yöneticisi Işıl Özduran, “Etkinlik sırasında videoya çekilen görüntüler, hazırlanacak olan klipte kullanılacak. Bu proje ile sürdürülebilir yaşamın mümkün olduğuna dikkat çekmek istedik” dedi.

GÜVERCİN UÇURDULAR

Atıkların geri dönüşümü ile dünyadaki yaşamı sürdürmenin mümkün olduğunu dile getiren Özduran, çocuklarla birlikte bu konuya dikkat çekmek istediklerini söyledi. Okul Müdürü Cahit Nuri Koç da okul olarak Eco Okul Projesi’ni 3 yıldır sürdürdüklerini anımsattı. Okulun yeşil bayrak sahibi olduğunu söyleyen Koç, bu tür etkinliklerle öğrencileri ‘sürdürülebilir yaşam’ ve ‘geri dönüşüm’ konularında bilinçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti. Günün anısına güvercin uçurulmasının ardından minik öğrencilerin geri dönüşüm malzemeleri ile hazırladıkları kıyafetler ile defile yaptı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10