Yel'den Tekirdağ TSO'ya ziyaret

AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Yel, Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel ve beraberindeki parti yetkilileri Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Tekirdağ 14.04.2015 11:49:00 0
Yel

ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR

Mustafa Yel ve beraberindekiler Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erhan Tanrıöver, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karaevli, Cemil Koçaş, Muzaffer Destereci, Meclis Üyesi Mestan Özcan ve Genel Sekreter İrfan Ekici tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Günay, “Anlamlı ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. Sizleri kurumumuzda ağırlamaktan son derece memnunuz. Tekirdağ’ımız kabuk değiştiriyor. Şehrimiz artık büyükşehir statüsü kazandı. Kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve bireyler olarak bizlere çok önemli görevler düşüyor” dedi.

TEKİRDAĞ’A HİZMET VERİLMELİ

Parti ayrımı yapmaksızın şehre hizmet veren bireylerin tek çatı altında ortak kararlar alarak Tekirdağ’a hizmet verilmesi gerektiğini ifade eden Günay “Tekirdağ ve Türkiye hızlı bir değişim süreci içerisinde. Şehrimizin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha ileriye götürecek önemli bir kitlenin yani iş dünyasının önünün açılması, sorun ve sorunların çözümü noktasında adaylardan üyelerimize pozitif bakış göstermelerini talep ediyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10