Milli ittifak Tekirdağ'da izleyeceği stratejiyi belirliyor

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için ittifak kararı almıştı. Tekirdağ Saadet Partisi ve Tekirdağ Büyük Birlik Partisi İl ve İlçe Yöneticileri İt

Tekirdağ 14.04.2015 18:39:00 0
Milli ittifak Tekirdağ

YENİ BİR SOLUK KAZANDIRACAK

Parti yöneticileri, Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısında Tekirdağ’da izleyecekleri stratejiyi ve SKM Planını görüştü. Toplantıya SP GİK Üyesi ve SP Tekirdağ İl Sorumlusu Arslan Ateş ve BBP MYK Üyesi Cem Hakan Salcı da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan SP GİK Üyesi ve SP Tekirdağ İl Sorumlusu Arslan Ateş ittifakın, toplumun beklentilerine cevap oluşturduğunu, tıkanan iç siyasete yeni bir soluk kazandıracağını ifade etti.

SEÇMEN İÇİN YENİ BİR UMUT

Milli İttifak’ın Parlamentodaki partilere oy vermek istemeyen, beklentilerine cevap bulamayan seçmen için yeni bir umut olduğunu ifade eden Ateş “Milli ittifak, parti tabanlarında oluşan heyecanın, diğer patilerde oluşan rahatsızlığın, bunun en bariz göstergesidir” dedi.

EN İYİ SONUCU ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

BBP MYK Üyesi Cem Hakan Salcı da ittifakın toplum tabanı tarafından benimsendiğini, canla başla Tekirdağ için en iyi sonucu almak adına çalışacaklarını belirtti. SP İl Başkanı Feti Pehlivan ve BBP İl Başkanı İsmail Ceylan'ın konuşmalarının ardından adaylar da kendilerini tanıttı.

İSTİŞAREYE ÖNEM VERİYORUZ

Toplantıya; SP Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan, Malkara İlçe Başkanı Adem Edoğan, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cemal Açıkgöz, BBP Çorlu İlçe Başkanı Onur Meriç, Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, Kapaklı İlçe Başkanı Cemalettin Farımaz da katıldı. Tekirdağ Saadet Partisi SKM Başkanı Mehmet Ayhan, bundan sonraki toplantılarda strateji belirleme, adayların çalışma takvimi gibi konulara ağırlık verileceğini, tüm teşkilat mensupları ile istişareye önem verdiklerini belirtti.

İŞTE MİLLİ İTTİFAKIN ADAYLARI

Milli İttifakın Adayları şu isimlerden oluşuyor: “1-Turan Demircan, 2-Ahmet Karabacak, 3-Fatma Birnur Tamcı, 4-Mustafa Özkan, 5-Mücahit Çalgın ve 6-Erol Kaya”

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10