Spor Salonu İhalesi Mayıs'ta

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çalışmalar hakkında bilgi verdi. İstasyon Mahallesi'nde bulunan Kapalı Spor Salonu'nda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Akay "İstasyon Mahalles

Çerkezköy 14.04.2015 18:41:00 0
Spor Salonu İhalesi Mayıs

“15 MAYIS’TA İHALEYE ÇIKACAĞIZ”

Spor salonunda yapılacak çalışmalar için 15 Mayıs’ta ihaleye çıkaracaklarını belirten Akay “O spor salonunun komple düzenlenmesini yapacağız. Spor Salonunun yan tarafından bulunan alanda ise tenis kortu, basketbol ve futbol sahası yapacağız” dedi.

“TALEPLERİ YÜKSEK SESLE DİLE GETİRİYORUM”

Büyükşehir Belediyesi ile Çerkezköy Belediyesi arasında son dönemlerde iletişim eksikliğinin olup olmadığının sorulması üzerine de konuşan Akay “Büyükşehir Belediyesi ile ilgili koordinasyonsuzluk yada iletişim eksikliğimiz yok. Bizler sıkıntılarımızı söylüyoruz. Tekirdağ’da 11 ilçe var. Siyasi anlamda en çetin bölge ise Çerkezköy. Bu çerçeveden bakarak Büyükşehir konusundaki talepleri de yüksek sesle dile getiriyorum” dedi.

ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi’ndeki bozuk yolların en kısa zamanda yapılacağını kaydeden Akay “Bununla ilgili sıkıntılar bizlere ulaşıyor. Bu cadde için Büyükşehir Belediyesi proje çalışması içersinde. Lemar önünden başlayan ve İstanbul yolu çıkışına kadar yolun tamamına tekrar asfaltlama çalışmaları yapılacak. Ayrıca Hükümet Caddesi’nden Halk Eğitimi Merkezi önüne kadar asfalt çalışmaları olacak. Bu caddeler üzerinde TIR’lar ile ilgili sorunumuz var. Bu konuda emniyet müdürlüğümüz ile çalışmalar yapılıyor. Gümrük Müdürlüğü’nün kalkmadığı sürece TIR trafiğini uzaklaştırma şansı yok. Gümrük Müdürlüğü ile ilgili çalışmalar hakkında fikir alışverişi bulunuyoruz” diye konuştu.

“TEK TAKIM OLUNMALI”

Çerkezköy Belediyespor Derneği’ni kurma çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Akay “Bu derneğin faaliyetleri kapsamında bütün amatör branşlar olacak, içinde sadece futbol olmayacak. Çerkezköyspor ile 1911 Çerkezköyspor önümüzdeki sezon birleşirse ben destek vermeye hazırım. Bu sene bir takıma az, bir takıma ise biraz çok destek verdim. Kısacası Çerkezköy’de faaliyetlerini sürdüren bütün takımlara desteğimizi sonuna kadar verdik. Benim kendi şahsı düşüncem, başarının olması için bu ligde bir takım olmasıdır” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10