Tekirdağ Emniyetinde görev değişikliği

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bazı şube müdürlerinin yerleri değiştirildi. Bazı şube müdürleri ise personel emrine verildi.

Tekirdağ 15.04.2015 18:00:00 0
Tekirdağ Emniyetinde görev değişikliği

GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

Yapılan son değişiklikle Eski Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürü iken Muratlı’ya atanan Hüseyin Gelener, Muratlı’daki görevinden alınarak Emniyet Müdürlüğü personel emrine verildi. Yerine ise Eski özel harekatçı Ayhan Atabek atandı. Bir süredir Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Serhat Gün de Bilgi Teknolojileri Şube Müdürlüğü’ne atandı. Çarşı Polis Merkezi Amiri Üzeyir Yavuz da Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığına atandı.

ERSOY İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ OLDU

Bir dönem Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde de bulunan Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Murat Kocabıçak da Toplum Destekli Şube Müdürlüğü’ne atandı. Ergene’de de değişiklik yapıldı. Ergene İlçe Emniyet Müdürü Yasin Göktepe buradaki görevinden alınarak merkez personel emrine verilirken, bir dönem Çerkezköy’de de görev yapan Çorlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa İzzet Ersoy da Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10