'Para' Çerkezköy'e geliyor

Necip Fazıl Kısakürek'in öne çıkan oyunlarından olan "Para" Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda sahnelenecek.

Çerkezköy 15.04.2015 18:30:00 0

ÇERKEZKÖY’DE SAHNELENECEK

28 Nisan Salı günü saat 20.30’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları tarafından sahnelenecek olan oyunda rolleri Alev Oraloğlu, Ali Mert Yavuzcan, Aslı Aybars, Aziz Sarvan, Betül Kızılok Bavli, Cem Uras, Deniz Yeşil Mavi, Doğan Altınel, Engin Gürmen, Oğuzboy Vedat Şahın, Seza Güneş, Zeki Yıldırım paylaşacak.

PARANIN GETİRDİĞİ GÜCÜ ANLATIYOR

Necip Fazıl Kısakürek’in 1941 yılında kaleme aldığı oyun paranın getirdiği gücü ve para kaybedildiğinde güç dengelerinde ortaya çıkan acı gerçekleri anlatıyor. İşlerinde uzman ve manipülatör bir banka sahibinin, ortamı sürekli manipüle ederek, vurgun peşinde koşarken, ailesi ile olan ilişkilerinde dayanak noktası olan maddiyatın, parayı kaybettiğinde nasıl gücünü de kaybettiğini gözler önüne seriyor. Necip Fazıl Kısakürek’in yazdığı, Engin Gürmen’in yönettiği 2 perdelik oyunda Dramaturgiyi Özge Ökten, Sahne Tasarımını Aysel Doğan, Kostüm Tasarımını Emra Albayrak Şahin, Işık Tasarımını Kemal Yiğitcan, Efekti Mustafa Emin Duman, Yönetmen Yardımcılığını Doğan Altınel üstleniyor.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10