Öğrenciler hünerlerini sergiledi

Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Yaş Pasta Yarışmasında 11. Yiyecek Sınıfı öğrencileri hünerlerini sergiledi.

Çerkezköy 15.04.2015 18:32:00 0
Öğrenciler hünerlerini sergiledi

BU YIL 4.’SÜ DÜZENLENDİ

Bu yıl 4.’sü düzenlenen yarışmada 38 öğrenci üçlü ve dörtlü gruplar halinde yarıştı. 12 pastanın yarıştığı yarışmada Öznur Durmuş, Gamze Solgun ve Esra Uluer ‘kalpli kadife’ isimli pasta ile birinci oldu. Yiyecek sınıfı öğretmenleri Suat Adıyaman, Hülya Güner ve Taner Erişen tarafından düzenlenen yarışmanın jüri üyeliğini de Şirin Gök, Ramazan Başkaya, Tayfun Yasan ve Emine Karagöz üstlendi.

KALPLİ KADİFE PASTA BİRİNCİ OLDU

Yarışmada gökkuşağı, kalpli kadife pasta, bonibonlu pasta, üç renk pasta, zebra pasta, gümüş pasta, kokoş pasta, kafeste çilek, bıyıklı pasta, rulokat pasta, rengarenk pasta ve prenses pasta jürinin karşısına çıktı. Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu Öznur Durmuş, Gamze Solgun ve Esra  Uluer üçlü grubunun yaptığı Kalpli Kadife Pasta birinci oldu. Senem Gülden, Ürküş Balkan, Nergiz Uzun ve Gülçin Önal dörtlü grubunun yaptığı Prenses pasta ikinci olurken, üçüncülüğü de Merve Berber, Sevde Menekşe ve Şeyda Şahin üçlü grubunun yaptığı Rengarenk Pasta elde etti.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10