Sanat Festivali düzenlendi

15 Nisan Dünya Sanat Günü dolayısıyla Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi tarafından sanat festivali düzenlendi.

Süleymanpaşa 16.04.2015 15:04:00 0
Sanat Festivali düzenlendi

Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi bahçesinde Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın da katılımıyla düzenlenen etkinliklerde müzik eğitimi alan öğrencilerden kurulu mini senfoni orkestrası müzik dinletisi sundu.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, öğrencilerin okul bahçesinde yapımına devam ettiği resimleri inceledi. Fotoğraf sergisi, karakalem sergisi, ebru sergisi, resim sergisi ve heykel yapımı çalışmalarını gezerek öğrencilerle fikir alışverişinde bulunan Eşkinat, “Resim, heykel, karakalem, ebru ve fotoğraf dallarında öğrencilerin gözlerimiz önünde emek harcayıp becerilerini en iyi şekilde yansıtmaya çalıştıkları güzel bir gün yaşıyoruz. Müzik dinletisi ile de oldukça güzel bir gün geçiriyoruz. Dünya Sanat Günü’nün kutlandığı bu anlamlı günde Tekirdağ’daki geleceğin büyük sanatçıları ile bir arada olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

BAŞARILARIYLA ŞEHRİN VİZYONU OLACAKLAR

Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi ile daha fazla iş birliği içinde olmak istediğini belirten Eşkinat “Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri başarılarıyla şehrin vizyonu olacak. Süleymanpaşa Belediyesi olarak geleceğin büyük sanatçıları ile işbirliği içinde olmak istiyoruz. Yeni projelerde şehrimizin gençleri ile yükseleceğiz. Etkinliğin okul bahçesinden çıkıp tüm şehri kapsaması gerekiyor. Böyle güzel bir kutlamayı lise bahçesinden sokaklara, meydanlara taşımak gerek. Halkla buluşturmak daha da coşkulu kutlamak gerek” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10