Akay: Bizim fahri müfettişlerimiz olun

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İnci Narin Yerlici İlkokulu 4-B ve 4-C Sınıfı öğrencilerini ağırladı.

Çerkezköy 16.04.2015 18:41:00 0
Akay: Bizim fahri müfettişlerimiz olun

OKUL BAHÇESİNİN ASFALTLANMASINI İSTEDİLER

İnci Narin Yerlici İlkokulu öğretmenleri Ataman Taşdemir ve Erhan Demirkol ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden 4-B ve 4-C Sınıfı öğrencileri daha çok yerel yönetimler ve Belediye Başkanlığı ile ilgili sorular sordu. Öğrenciler Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan okul bahçelerinin asfaltlanmasını ve oluşan çukurların kapatılması ile okul bahçesine oyun grubu istedi.

ANINDA CEVAP VEREMEDİĞİM ZAMAN ZORLANIYORUM

Başkan Akay da asfalt için öğrencilere hemen söz veremeyeceğini fakat oluşan çukurların sıcak asfalt ile doldurulacağını belirtti. Bir öğrencinin ‘Belediye Başkanı olarak en çok ne tür talepler geldiğinde zorlanıyorsunuz?’ sorusuna cevap veren Akay, “Belediye Başkanı olarak en çok sizin gibi geleceğimizin fidanlarından gelen bazı taleplere hemen, anında cevap veremediğim zaman zorlanıyorum. Mesela şimdi asfalt ve oyun grubu istiyorsunuz. Bunu hemen yapmak istiyorum fakat Belediyenin ekonomik durumu izin vermiyor. Bu tür talepler geldiğinde zorlanıyorum” dedi.

ÇEVREYE ÖNEM VERİYORUZ

Akay, öğrencilerin çevre ile ilgili sorularını da yanıtladı. Bu yıl 5 bin fidan diktiklerini, gelecek yıl da 5 bin fidan daha dikeceklerini ifade eden Akay “Çerkezköyümüzün ve çevremizin güzelleşmesine büyük önem veriyoruz ve bu doğrultuda çalışıyoruz” dedi.

ÇEVREYİ KİRLETENLERİ BİZE BİLDİRİN

Öğrencilerin, kurdukları Çevre Gönüllüleri Derneği’ne üye olmasını ve çevreye zarar veren, kirletenleri belediyeye bildirmelerini isteyen Akay “Bizim fahri müfettişlerimiz olun ve çevreye zarar verenleri bizlere bildirin ki yarın daha güzel bir Çerkezköy’de birlikte yaşayalım”  diye konuştu.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10