Emektar Tarihi Sarıyer Börekçisi hizmete açıldı

Çerkezköy'ün hızlı nüfus artışı ile birlikte hızla gelişerek büyümesine paralel olarak her gün yeni yeni işyerleri de açılıyor. Saat 12.00'de de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hat

Çerkezköy 17.04.2015 18:42:00 0
Emektar Tarihi Sarıyer Börekçisi hizmete açıldı

HİZMET SEKTÖRLERİNİN ÇOĞALMASI KALİTEYİ YÜKSELTİYOR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay açılışta yaptığı konuşmada “İlçemizin bir sanayi kenti olması dolayısıyla hizmet sektöründe her gün yeni yeni devamlı işyerlerinin çoğalması ile hizmet sektöründe kaliteyi yükseltiyor. Her hizmet sektöründe aynı iş kolunda hizmet verenlerin çoğalması her iş yerini daha kaliteli üretim yapmaya zorladığı gibi buralardan hizmet alan vatandaşlarımıza da daha özenli şekilde  ve kaliteli üretim sunmaları bakımından önem kazanıyor. Bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz Emektar  Tarihi Sarıyer Börekçisi işletmecileri Davut Güneş ve Ahmet Güneş’in ilçemizde kaliteli hizmet vereceklerine inanıyor ve işyerlerinin ilçemize ve kendilerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ÇERKEZKÖY HALKINA YENİ DAMAK TADI SUNACAĞIZ

Emektar Tarihi Sarıyer Börekçisi işletmecileri Ahmet Güneş ve Davut Güneş de, “Emektar Tarihi Sarıyer Böreğinin çok uzun yıllara dayanan bir mazisi var. Yüzyıllar boyunca  kendini kanıtlamış tarihi bir börektir. Gerek yapılışı gerek kullanılan malzemesiyle çok lezizdir. Günümüzde alışılagelmişin dışında kendimizin geliştirdiği çeşitleriyle de Çerkezköy halkımızın damak tadına sunmaktan onur ve gurur duyacağız. Evlere de paket servisimiz var. Çeşitlerimiz arasında kıymalı, mantarlı, kıymalı mantarlı kuş üzümlü, peynirli olmak üzere bir çok çeşidimiz bulunmaktadır. 6 personel ile Çerkezköylülerin hizmetindeyiz” dedi.

Çerkezköy Haber / Ragip KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10