Şampiyonlar Kaymakam Gürbüz'ü ziyaret etti

Tekirdağ Gençlik Hizmetler Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği turnuvada İl Birincisi olan Karaağaç Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı önceki gün saat 10.00'da İl?

Kapaklı 18.04.2015 18:32:00 0
Şampiyonlar Kaymakam Gürbüz

“BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETTİK”

Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Tekirdağ birincisi olan Karaağaç Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile birlikte Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’ü ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdürü Vehbi Bozkuş ve Okulun beden eğitimi Öğretmeni Gürkan Bayraktar da hazır bulundu. Eğitime ve spora verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’e teşekkür eden Tahsin Nalbant, “İlçemiz bu yıl il genelinde büyük başarılara imza attı. Badminton, Halk Oyunları, Yıldız Erkekler Futbol ve Yıldız Kızlar Futbol turnuvaları olmak üzere 4 dalda il birinciliği kazandık. Büyük başarılara imza atan çocuklarımızı ve öğretmenlerini tebrik ediyor başarılarının da devamını diliyorum” diye konuştu.

“ÇOK ŞEYLER BAŞARABİLECEKLER”

Ziyaretten ötürü kendisini ziyaret eden okula teşekkür eden Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz “Büyük başarı yakalayan Karaağaç Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile gurur duyuyorum. Kızlarımız bu başarılarıyla, Türk kadınına imkan tanındığı takdirde spor, sanat ve siyasette çok şeyler başarabileceklerini ispat etmiş oldular” açıklamasında bulundu. Ö

ÖĞRENCERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Kaymakam Gürbüz “ Spor yapan çocukların desteklenmesi gerekiyor. Bazı ailelerde “ Çocuğum sporla uğraşırlarsa derslerinden geri kalır” endişesi var. Böyle bir şey söz konusu bile değil. Aksine, yapılan araştırmalar neticesinde spor yapan çocukların derslerinde daha başarılı oldukları ispatlanmıştır. Bu nedenle çocuklarımıza spor sevgisini aşılamalıyız” dedi. Kaymakam Gürbüz, il birincisi olan Karaağaç Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı oyuncularını birer çift krampon ile ödüllendirdi.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10