Mehmetçiğe Askercell müjdesi

Uzun yıllardır asker ocağında devam eden bir yasak daha son buldu. Genelkurmay Başkanlığı, kışlalarda cep telefonlarının belirli koşul ve saatlerde serbest bırakılmasını kararlaştırırken, artı

Çerkezköy 18.04.2015 18:39:00 0
Mehmetçiğe Askercell müjdesi

Askerlerin sevdikleriyle iletişim kurabilmesi için altyapısını hazır hale getiren Turkcell, 20 Nisan’dan itibaren Askercell’i kullanıma açacak.

20 NİSAN’DA KULLANIMA AÇILIYOR

Turkcell, er ve erbaşların belirli koşul ve saatlerde kışlada cep telefonu kullanımının Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından serbest bırakılması kararı üzerine hazırlıklarını tamamladı. Vatanî görevini yapmakta olan askerlerin sevdikleriyle iletişim kurabilmesi için altyapısını hazır hale getiren Turkcell, 20 Nisan’dan itibaren Askercell’i kullanıma açacak.

5 TELEFON NUMARASI KAYDEDECEK

Askercell abonelerinin hafta içi 08.00-18.00 saatleri dışında, önceden tanımlayacakları 5 mobil ve 2 sabit numara ile serbestçe konuşup mesajlaşacaklarını kaydeden Turkcell Satış Noktası Mavi İletişim Sahibi Sebahattin Çolakoğlu “Turkcell Askercell'den faydalanan askerler, Türkiye’nin neresinde olurlarsa olsunlar yakınlarına seslerini duyurma imkânı bulacak. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin belirlediği koşullar gereği, Askercell hatları veri kullanımına kapalı olacak. Turkcell, Mehmetçik’in askerlik süresince yakınlarıyla hasret giderebilmesi için avantajlı konuşma ve mesajlaşma paketleri sunuyor. Ön ödemeli Askercell aboneleri 15 TL’ye 400 dakika konuşma ve 5 TL’ye 1000 SMS satın alabiliyor. İkili Paket kolaylığından faydalanmak isteyen askerler, 20 TL ödeyerek 400 dakika ve 1000 SMS’i birlikte alabiliyor” diye konuştu.

“NORMAL TARİFEYE ÇEVİREBİLECEKLER”

Hatların sadece kamerasız telefonlarda kullanılabileceğini kaydeden Çolakoğlu “Askeriyede komutanlar *199# yaparak askerlerin Askercell hattı kullanıp kullanmadıklarını da tespit edebilecekler. Ayrıca Askercell hattı alanlar izne gittiği zaman ve terhis aldıkları vakit Askercell hattını normal tarifeye çevirebilecekler. Çerkezköy’de üç Turkcell Satış Noktasından bu hatlar temin ediliyor.  İlerleyen günlerde Çerkezköy Tugay Komutanlığı’na giderek orada askerler için stant açmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10