Çerkezköy'e yapılacak yatırımlar masaya yatırıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ulaş Karamehmet Künt Deresi Mevkii temel atma töreninin ardından Çerkezköy'e geldi.

Çerkezköy 21.04.2015 19:17:00 0
Çerkezköy

YAPILACAK ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Yazan, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve tüm daire başkanlarının katılımı ile yapılan değerlendirme toplantısında Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin Çerkezköy’de yapacağı altyapı ve yol çalışmaları değerlendirildi.

ÖNEMLİ YATIRIMLARI HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerde olduğu gibi Çerkezköy’de de önemli yatırımları hayata geçireceklerini ifade ederek “Çerkezköy’e gelmeden önce Ulaş’ta bir köprünün temelini attık. Hemen ardından o bölgede yol çalışmalarını başlatacağız. Çerkezköy’de önemli yatırımlarımız olacak. Özellikle yol ve altyapı konusunda büyük projeleri hayata geçireceğiz. Çerkezköy Belediye Başkanımızdan ve ilgili kişilerden gerekli bilgileri aldığımız ve görüş alışverişinde bulunduğumuz bir değerlendirme toplantısını burada gerçekleştirdik” dedi.

HİZMET YAĞMURU BAŞLATTI

Önümüzde süreçte Çerkezköy’de olduğu gibi diğer ilçelerde de sık sık temel atma ve açılışlarda vatandaşlarla birlikte olacaklarını ifade eden Albayrak “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet yağmurunu başlattı. Halkımız bizi izlemeye devam etsin” diye konuştu. Toplantının ardından Albayrak Çerkezköy’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10