Veliköy'e düğün salonu, Kızılpınar'a halk pazarı yapılacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy'e Yazlık Düğün Salonu, Kızılpınar'a da Kapalı Halk Pazarı yapacaklarını açıkladı.

Çerkezköy 21.04.2015 19:27:00 0
Veliköy

Veliköy’deki yazlık düğün salonunun Çerkezköy Belediyesi'ne ait Halı Saha ve Sosyal Tesislerin yanında bulunan yeşil alana yapılacağını belirten Akay “Halı Sahamızın yanında bulunan yaklaşık 800 metrekarelik alana Yazlık Düğün Salonu yapacağız. Şuanda boş olan yeşil alanın zeminini parke taş ile kapladıktan sonra gelin ve damat odası, lavabo ve tuvaletler yapılacak” dedi.

VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULACAK

Ardından Amfi tipi oturma düzeni ve orkestra alanı yapıldıktan sonra güvenlik noktası ve büfe yapılıp, aydınlatmasını sağlayacaklarını söyleyen Akay, burayı Veliköy'de yaşayan vatandaşların hizmetine Yazlık Düğün Salonu olarak sunacaklarını belirtti.

PROJE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Akay, Yazlık Düğün Salonu'nun hizmete girmesi ile birlikte Veliköy’deki vatandaşların düğün, nişan gibi cemiyetlerini burada yapabileceğini ifade ederek “Yazlık Düğün Salonu ile ilgili proje çalışmaları tamamlandı. Kısa sürede çalışmalar başlayacak” dedi.

3500 METREKARE ALAN ÜZERİNE YAPILACAK

Kızılpınar’da da Hürriyet Caddesi Alper Sokak'ta 3500 metrekare bir alan üzerine Kapalı Pazar Yeri kuracaklarını ifade eden Akay “Öncelikle bu bölgede var olan moloz ve inşaat atıkları kaldırılıp, temizlendikten sonra zemine beton serilecek. Ardından Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri'nden sökülecek olan malzeme burada kullanılarak küçük fakat modern bir Kapalı Pazar Yeri'ni vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

BU YIL İÇİNDE TAMAMLANMASI AMAÇLANIYOR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar'a Kapalı Pazar Yeri'nin yapılması ile birlikte hem esnafın, hem de Kızılpınar halkının daha modern bir ortamda alış veriş yapmalarını sağlayacaklarını ifade ederek “Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri Projesi’ni 2015 yılı içinde tamamlayarak, Kızılpınar sakinlerinin hizmetine sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Ragip KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10