Öğe: İlk meclis ne kadar önemliyse bu meclis de o kadar önemli

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Tekirdağ 6. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün, Gazi Osman Paşa Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Çerkezköy 22.04.2015 18:17:00 0
Öğe: İlk meclis ne kadar önemliyse bu meclis de o kadar önemli

GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Ziyaretleri kapsamında AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve kalabalık bir partili grubu ile birlikte Çerkezköy Haber Gazetesi’ni de ziyaret eden Ahmet Üzgün, Gazeteci Şaban Kardeş ile görüştü.

İLK MECLİS NE KADAR ÖNEMLİYSE BU MECLİS DE O KADAR ÖNEMLİ

Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, bu seçimin çok önemli olduğunu ifade etti. Herkes üzerine düşeni yaparsa sorun kalmayacağını dile getiren Öğe “Cumhuriyet kurulduğunda ilk meclisin aldığı kararlar ne kadar önemliyse bu 25. Dönem Milletvekili seçimleri sonrası meclisin alacağı kararlar da o kadar önemlidir” dedi. Öğe, bu süreçte herhangi bir tahrik olayının yaşanmamasını, ve güzel bir seçim dönemi geçirilmesini temenni etti.

RÜYA GÖRMÜYORUZ

Milletvekili adaylığı sıralamasında 6.sırada yer aldığını belirten Ahmet Üzgün de , “Büyüklerimiz bize 6. sıra adaylığını verdi. 33 aday adayı içinden 6. sırada yer almam beni çok heyecanlandı. Bu benim için büyük bir başarıdır” dedi. Bugüne kadar AK Parti’nin Çerkezköy’den milletvekili çıkaramadığını dile getiren Üzgün “Bu kez Çerkezköy’den milletvekili çıkaracağız. Çok rüya görmüyoruz. Bizler çıkamayacağımızı biliyoruz ancak çıkacak arkadaşlarımızın güçlü çıksın diyoruz. Bu nedenle Çerkezköy ve Kapaklı’dan çok oy bekliyoruz” dedi. Bunun bir dava olduğunu ve kendisinin de kazanacakmış gibi çalıştığını ifade eden Üzgün “Sonunda kazanan partimiz ve bölgemiz ülkemiz olacak” diye konuştu.

TÜM PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ

Tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını ifade eden Gazeteci Şaban Kardeş de “Siyasiler sorumluluk almak için sahaya inmiş olan insanlardır. Sizlerin de sorumluluk bilinci içinde olduğunuzu biliyoruz ve halkın beklentilerine merhem olmak için seçildiğinizde mecliste gereğini yapacaksınız” dedi. Bölge milletvekillerinin bugüne kadar bölge için çarpıcı fikir ürettiklerini görmediklerini söyleyen Kardeş “10 önce söylenenlerle bu seçim döneminde söylenenler aynı” dedi. Dünyanın değiştiğini ifade eden Kardeş, günün koşullarına uygun hizmet anlayışı ile hareket edilmesi gerektiğine inandığını söyledi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10