"17-25 Aralık olaylarını aydınlatabilecek tek irade milliyetçi iradedir"

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı Hakan Özgül, saat 13.30'da MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve partililerle birlikte Çerkezköy Haber Gazetesi'ni ziyaret et

Çerkezköy 22.04.2015 18:23:00 0
"17-25 Aralık olaylarını aydınlatabilecek tek irade milliyetçi iradedir"

ÜLKEYİ YÖNETECEK KADROLAR MEVCUT

Programlarının yoğun olduğunu ve seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Hakan Özgül, “MHP’de ülkeyi yönetecek kadrolar mevcut. İş yapacak, tertemiz kadrolar var. Hepsi donanımlı, ülkesine faydalı olmuş insanlar” dedi. MHP’nin Tekirdağ’da 6 milletvekili adayını titizlikle seçtiğini söyleyen Özgül “Teşkilatlarda çalışmış arkadaşlarla yola çıkıyoruz. Bölgemize de hizmet edebilecek işi bilen insanlar” dedi. 3 Mayıs Türkçülük Gününde MHP’nin seçim beyannamesinin açıklanacağını ifade eden Hakan Özgül “Van’da ne söyleniyorsa İzmir’de o söylenecek. Bölgeye göre değil, ülkeye göre siyaset yapacağız. Bölgesel ekonomik yatırım programlarımız da var” dedi.

ACİL EYLEM PLANI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Bölgede pek çok sorunun olduğunu dile getiren Özgül “Bizim vatandaşlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmelerimiz çok önemli. Bunlarla görüştükten sonra bize iletilen sorunlar için acil eylem planı gerçekleştireceğiz. Vatandaşın sıkıntısını alıp yoğurduktan sonra çözüm bulacağız” diye konuştu. Üretime dayalı politikalar üretilmesi gerektiğini ifade eden Özgül “Son 10 yılda ülkemizde montaj sanayi yapıldı. İşveren yok oldu, kalifiye eleman sıkıntısı var. Ciddi projelerle geleceğiz. Halkın da bunun karşılığını vereceğine inanıyoruz” dedi.

TEK İRADE MİLLİYETÇİ İRADEDİR

“Halkın bize güvenmesi lazım. Bu güvenin sonunda da sandıktan çıkmamız lazım” diyen Özgül “Diğer partilere mensup bölge milletvekillerinin bölgenin sorunlarıyla yeteri kadar ilgilendiğine inanmıyorum. MHP’nin Trakya’da tek milletvekili var. O da 3 ile yetişmeye çalışıyor” dedi. Halkın MHP’ye teveccüh gösterdiğini ifade eden Özgül “Vatandaş çözüm sürecinden rahatsız. Parlamenter rejimiz değişeceği endişesi var. 17-25 Aralık ile alakalı sıkıntılar var” dedi. Özgül “Tarihe kara leke olarak geçen 17-25 Aralık olaylarını aydınlatabilecek tek irade milliyetçi iradedir” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10