2.Amatör Küme'de heyecan devam ediyor

2.Amatör Küme D Grubu'nda sezona pazar günü oynanacak 10.hafta maçlarıyla devam edilecek. Samsunlular Yaşar Doğuspor'un maç yapmadan bay geçeceği haftada ikinci sırada bulunan Çerkezköy Doğanspor

24.04.2015 19:20:00 0
2.Amatör Küme

2.Amatör Küme D Grubu’nda pazar günü 3 karşılaşma oynanacak.

10.HAFTA MAÇLARI YARIN OYNANACAK

İlçe temsilcilerimizden Çerkezköy Doğanspor 10.hafta karşılaşmasında Karaağaç Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Büyükyoncalıspor’a konuk olan Doğanspor rakibini uzatma dakikalarında kaydettiği golle mağlup ederek ilk devrenin de rövanşını almış oldu. Çerkezköy Doğanspor çıktığı 8 karşılaşmada 6 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmadan beraberlik 1 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 8 maçta 35 gol atan Çerkezköy Doğanspor kalesinde ise 5 gol gördü. Çerkezköy Doğanspor haftaya 19 puanla 2.sırada girdi.

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Karaağaç Gençlikspor bir önceki haftayı bay olarak geçmişti.  Çıktığı 7 karşılaşmada 2 galibiyet elde eden Karaağaç Gençlikspor 1 karşılaşmadan beraberlik 4 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 7 maçta 14 gol atan Karaağaç Gençlikspor kalesinde ise 16 gol gördü. Karaağaç Gençlikspor haftaya 7 puanla 5.sırada girdi. Çerkezköy Doğanspor ile Karaağaç Gençlikspor, yarın saat 14.00’da Veliköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Levent Buğra Vartemel’in yöneteceği karşılaşmada Oğuz Kabakçı ile Abdullah Dindar yardımcı hakem olarak görev yapacak.

KAPAKLI'DA KARŞI KARŞIYA GELECEK

Ligde lider durumda bulunan Büyükyoncalıspor ise deplasmanda Karaağaçspor’a konuk olacak. Kapaklı Sahası’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. Murat Ceyhan’ın yöneteceği karşılaşmada Cüneyt Gülşen ile Ayhan Örnek yardımcı hakem olarak görev yapacak. Karaağaçspor geride kalan 8 haftada 5 galibiyet elde ederken 2 karşılaşmadan beraberlik 1 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Haftaya 17 puanla 3.sırada giren Karaağaçspor 8 maçta 20 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü. Haftaya 21 puanla ilk sırada giren Büyükyoncalıspor 8 maçta 7 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 30 gole karşılık Büyükyoncalıspor kalesinde 6 gol gördü.

PUANI BULUNMUYOR

Samsunlular Yaşar Doğuspor’un bay geçtiği haftada ise Kapaklı Kartalspor ile Güngörmezspor karşı karşıya gelecek. Kapaklı Sahası’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. Murat Aktaş’ın yöneteceği karşılaşmada Caner Kardaş ile Alim Bingöl yardımcı hakem olarak görev yapacak. Kapaklı Kartalspor haftaya 9 puanla 4.sırada girdi. 7 maçta 3 galibiyet alan Kapaklı Gençlikspor 4 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Kapaklı Kartalspor 7 maçta attığı 10 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü.  Ligin puansız tek ekibi Güngörmezspor 8 maçta 8 mağlubiyet aldı. 5 gol atan Güngörmezspor kalesinde ise 53 gol gördü. 

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10