Geri Dönüşüm Fabrikası alevlere teslim oldu

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Emre Metal Geri Dönüşüm isimli fabrikada bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmaların neticesinde söndürüld

Çerkezköy 26.04.2015 13:03:00 0
Geri Dönüşüm Fabrikası alevlere teslim oldu

Yangın saat 11.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle çıktı. Çok sayıda itfaiye aracının müdahalede bulunduğu yangında herhangi bir can kaybı olmazken, yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede tüm fabrikayı sardı. İtfaiye ekipleri bir yandan yangını kontrol altına almaya çalışırken, bir yandan da yangının diğer fabrikalara sıçramaması için çalıştı. 

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI DA OLAY YERİNE GELDİ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Vahap Akay da yangın yerine giderek çalışmalar hakkında İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz’dan bilgi aldı. Fabrika yetkilileri yanan fabrika önünde sinir krizi geçirdi. Fabrika yetkilileri jandarma ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. 112 ekipleri de tedbir amaçlı olay yerinde hazır bekletiliyor.  

4 SAAT SONRA SÖNDÜRÜLEBİLDİ 

Çevre ilçelerden ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde gelen araçlarla birlikte toplam 12 itfaiye aracı yangına müdahale etti. Yangın yaklaşık 4 saat süren yoğun çalışmaların ardından kontrol altına alınarak çevredeki fabrikalara sıçramadan söndürüldü.  

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10