Tüpçünün ihmalkarlığı faciayla sonuçlandı

Çorlu'da 18 katlı apartmanın 14'üncü katındaki dairede mutfak tüpünün değişimi sırada patlama yaşandı. Patlamada iki kişi ağır yaralandı. Patlamanın tüp değişimi esnasında

Çorlu 27.04.2015 08:30:00 0
Tüpçünün ihmalkarlığı faciayla sonuçlandı

Olay, Çorlu’ya bağlı Esentepe Mahallesi Emlak Konutları Mimoza apartmanın 14'ncü katında meydana geldi. Ev sahibi Nihal Davarcı, biten mutfak tüpünü değiştirilmesi için özel bir firmaya telefonla sipariş verdi. Kısa bir süre sonra gelen firma görevlisi Nijat Tunalı, mutfakta tüpü değiştirdikten sonra iddiaya göre çakmak yakarak kontrol etmek istediği sırada patlama meydana geldi. Patlamada Tunalı ile ev sahibi Nihal Davarcı ağır yaralandı.

MAHALLEDE PANİK YAŞANDI

Patlama yaşandığı sırada odasında olan Nihal Davarcı'nın 17 yaşındaki oğlu Utku Davarcı'nın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan yaralıları ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olayın şokunu yaşayan Utku Davarcı cep telefonundan babasına olayı anlatırken tüp getiren görevlinin gaz kaçağını çakmakla kontrol etmek istediği sırada patlama olduğunu ve annesinin yaralandığını söyledi. Patlama nedeniyle mahallede panik yaşanırken, polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10