Erzurumlular Derneği'nde Akın dönemi

Çerkezköy Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 17 Nisan'da yapılması planlanan fakat çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan Olağan Genel Kurul Pazar günü saat 18.30â

Çerkezköy 27.04.2015 18:43:00 0
Erzurumlular Derneği

ÇOĞUNLUK ARANMADI

Olağan Genel Kurul Divan heyetinin oluşturulması ile başlarken Divan Başkanlığı’na Zeki Koçak, Divan Üyeliklerine ise Sırrı Kadak ve Metin Karslı getirildi. Toplantıda konuşan Çerkezköy Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı M. Seyit Yıldız, işlerinin yoğunluğu nedeniyle derneğe fazla vakit ayıramadığını ifade ederek yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağını belirtti. Seçimlere eski başkanlardan Edip Nurettin Akın’ın tek listesi ile gidildi. Başka aday çıkmayınca Akın dernek başkanlığına seçildi.

YENİDEN GÖREVE TALİP OLDUK

Seçimlerin ardından konuşan Edip Nurettin Akın, bundan iki yıl önce de Çerkezköy Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı yaptığını anımsattı. İki yıl önce yapılan kongrede görevi A. Kerim Akın’a devrettiğini anımsatan Akın “O da görev süresi içinde yapılan olağanüstü kongre ile görevi M. Seyit Yıldız abimize bıraktı. Seyit abi işlerinin yoğunluğu nedeniyle artık başkanlık görevini yürütemeyeceğini belirtti. Çerkezköy Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni başkansız bırakacak halimiz yok” diyerek başka aday çıkmayınca yeniden göreve talip olduğunu söyledi.

AKIN BAŞKANLIĞINDAKİ YENİ YÖNETİM

Edip Nurettin Akın, dernek eski başkanları M. Seyit Yıldız ve A. Kerim Akın’a hizmetleri dolayısıyla teşekkür plaketi takdim etti. Edip Nurettin Akın başkanlığındaki yeni yönetimde Hüseyin Apaydın, Nizamttin Güneş, Kerim Buksu, Kenan Taşçı, Kadir Kıldize ve Yahya Tarağan yer alırken, Denetim Kurulu da Kasım Dışbudak, Emrah Kurt ve Metin Özer’den oluştu.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10