Eğitim camiası kahvaltıda bir araya geldi

Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şubesi yönetimi ve üyeleri bu yıl dördüncüsü düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Çerkezköy 27.04.2015 19:52:00 0
Eğitim camiası kahvaltıda bir araya geldi

ÜYELER VE AİLELERİ KATILDI

Pazar günü Yemek Dünyası’nda verilen kahvaltıya AK Parti 6. Sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şube Başkanı İsa Çetin ve Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şubesi üyeleri ve aileleri katıldı.

HAYATIN SAFLARINI ZAMAN BELİRLER

Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şube Başkanı İsa Çetin kahvaltıda yaptığı konuşmada “Hayatın safhaları zaman tarafından belirlenir. Hayat, zamansal süreçlerle bölümlüdür. Zaman geçer, insan ve mekân gelişir ve değişir. İlahî nizam böyle programlanmıştır; ilahi nizam, değişim ve tekâmül esasına dayanır. İnsan verilen ömrü yaşar” dedi.

ZİRVEDE KALMAK, ZİRVEYE ULAŞMAKTAN ÇOK DAHA ZORDUR

Eğitim-Bir-Sen’liler olarak büyük rüyalar gördüklerini, büyük rüyaların hayatı anlamlandırma imkânı sunduğunu bilerek yol yürüdüklerini ifade eden Çetin “Türkiye’nin en büyük sendikası olduk. Gelinen bu nokta son derece önemli ve anlamlıdır. Zirvede kalmak, zirveye ulaşmaktan çok daha zordur. Biz bunu bilerek ve buna göre bir vizyon geliştirerek yeni döneme hazırlandık” dedi. Kahvaltı programında ünlü ressam Arif Ergun’un tablolarından oluşan resim sergisi de katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10