Geliri öğrenciler yararına kullanılacak

Ergene'de Erkek Öğrenci Yurtlarında eğitim gören öğrencilerin yararına kermes açıldı.

Ergene 28.04.2015 14:33:00 0
Geliri öğrenciler yararına kullanılacak

Ergene’de Erkek Öğrenci Yurtlarında eğitim gören öğrencilerin yararına kermes açıldı. Ulaş Mahallesi park alanında gerçekleşen kermes açılışına Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, Menderes Yıldız, Hülya İnci ve Ayça Çevikellin yanı sıra meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİĞİ GÜÇLENDİRİYOR

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel kermeslerin birlik beraberliği güçlendiğini ifade ederek “Kermeslere elinden geldiğince destek vererek, el emeği göz nuru çok sayıda işi satışa sunan vatandaşların çocuklarımıza destek sağlamaları adında bu tür yardımlaşma çalışmalarına imza atmalarından dolayı mutluyum. Ergene birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının gelişmesine vesile olan kermeslerin amacının yardım etmek olduğunu unutmayalım ve öğrencilerimizin eğitim görmesi için destek olmaya devam edelim” dedi.

3 MAYIS’A KADAR AÇIK KALACAK

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın konuşmasının ardından kermes, Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve beraberindekiler tarafından dualarla açıldı. Eğitim gören öğrencilerin yararına tertip edilen kermesler, Ulaş Mahallesi ve Velimeşe Mahallerinde 3 Mayıs Pazar Gününe kadar devam edeceği belirtildi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10