Öğrenme konulu panel düzenlendi

Gülerçin Koleji tarafından öğrencilere tartışma türlerini uygulamalı olarak tanıtmak ve göstermek amacıyla panel düzenlendi.

Çerkezköy 29.04.2015 18:11:00 0
Öğrenme konulu panel düzenlendi

ÖĞRENCİLER KATILDI

Anadolu Lisesi 9/A sınıf öğrencileri ile “Öğrenme” konulu panel düzenlenirken, panelin başkanlığını 9/A sınıfından Uğur Koç yaptı. Panele konuşmacı olarak 9/A sınıfı öğrencilerinden Furkan Mete Karaoğlu “Etkili Öğrenme” konusu ile, Sena Nur Şen “Öğrenmede Başarılı Olma Yolları” konusu ile, Yasemin Kasnak ”Öğrenmede Başarısızlığın Nedenleri ”konusu ile ve SudeTezeroğulları “Öğrenme ve Öğrenme Aşamaları” konusu ile katıldı.

BAŞARISIZLIĞIN NEDENLERİ

Panelde öğrenciler kendi alanlarında uzmanlaşarak etkileyici bilgiler verdi. Panelde “Öğrenme Aşamaları, bilinçsiz yetersizlik seviyesi, bilinçli yetersizlik seviyesi, bilinçsiz yeterlilik seviyesi, bilinçli yeterlilik seviyesinedir” konuları masaya yatırılırken, başarısızlığın nedenleri, başarısızlığın nedenleri de, “Öğrenciye bağlı nedenler, okuldan kaynaklı nedenler, aileden kaynaklı nedenler” olarak sıralandı. Başarılı olmak için “Hedefinizi belirleyin, planlı ve programlı çalışın, belirli bir çalışma alanı oluşturun, dersi ezberlemeden anlayarak öğrenin, çalışmalarınızı değerlendirin” önerilerinde bulundu.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10