'Ekip Oluşturma ve Geliştirme' eğitimi verildi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ÇTSO) 2015 Yılı 1. Dönem Eğitim Programı dün düzenlenen Ekip Oluşturma ve Geliştirme konulu eğitim ile devam etti.

Çerkezköy 29.04.2015 18:39:00 0

GÜN BOYU DEVAM ETTİ

10.00-17.00 saatleri arasında ÇTSO Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitimi Serkan Usta verdi. ‘Ekip oluşturma ve geliştirme’ konulu eğitime sanayi kuruluşlarının kurumsal, iletişim, pazarlama yöneticileri ve elemanları, özel hastanelerin kurumsal pazarlama ve halkla ilişkiler sorumluları ve sicil toplum kuruluşları yöneticileri katıldı.

BİR ARAYA GELMEK BAŞLANGIÇTIR

Bir araya gelmenin bir başlangıç, bunu sürdürmenin ise başarı olduğunu dile getiren Usta “Üretkenliği arttırma, yapılan işleri daha anlamlı kılma, çalışanlarla beraberlik, onlara bir yerlere ait olma duygusu verme ve global yarışın getirdiği zorlukları karşılama konusunda, en iyi yol ekip kurma ve yönetmekten geçiyor” dedi. Ekip kavramı, yüksek performanslı ekiplerin özellikleri,ekip türleri, sorun çözücü ekipler, özel amaç ekipleri, özyönetimli ekipler, ekip çalışmasının yararları, bir ekip ne zaman kurulmalı, yüksek performanslı bir ekip kurma süreci, ekip rolleri, ekip elemanlarının değişimi ve yenilerin katılması, yüksek performans gösteren ekiplerin karakteristik özellikleri, etkili ekip çalışmasının önündeki engeller, etkin bir ekip kurmanın kuralları, ekip liderliği, sorun çözme yeteneklerini geliştirme, ekiplerde karar alma, iletişimin önemi, yetkilendirme, ekiplerde motivasyon, üretken ekip toplantıları, öğrenen ekipler, değişimle başa çıkma, ekiplerde planlama, performansı iyileştirme ve yönetme, ekiplerde işbirliğinin önemi, güven ortamı yaratma konularında eğitim veren Usta, “Programın amacı her kademedeki çalışanın şirketin hedeflerine ulaşmak için beraber hareket etmesini sağlamak, departmanlar arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, ekip ruhunun sağlanması ve ortak karar alma becerilerinin geliştirilmesidir” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10