Komite başkanları toplandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde oluşturulan 10 meslek komitesinin başkan, başkan yardımcıları ve üyeleri dün düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Çerkezköy 30.04.2015 18:28:00 0
Komite başkanları toplandı

2015 YILI ÖNEMLİ

Dün saat 15.00’de ÇTSO Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, meclis üyeleri, meslek komitesi başkan, başkan yardımcıları ve üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Kozuva “2015 yılı odamız için ayrı bir önem taşıyor. Bunun sebebi ise, ‘Hizmette kalitenin yükseltilmesi’ noktasında çok önemli bir adım atmış olmamızdır. Odamız,  gerekli çalışmalarını tamamlayarak Akredite Oda yani 5 Yıldızlı Hizmet veren Oda Sertifikasını 2015 yılı başında aldı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak birçok alanda olduğu gibi kalitemizi bu alanda da ispatlamış olduk” dedi.

“FUARLARA KATILIM GÖSTERİN”

Göreve geldikleri günden bu yana emeğe geçen komite üyelerine teşekkür eden Kozuva “Amacımız, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üyelerimize en iyi şekilde ve en kaliteli hizmeti vermek. Hep birlikte odamızı daha iyi noktalara taşıyacağımızdan da şüphem yok.  Odamızın organize ettiği Yurt Dışı Fuar Gezileri konusuna da değinmek istiyorum. Uluslararası fuarlara katılımın hem sizler hem de oda üyelerimiz açısından büyük önem taşıdığına inanıyorum. Örneğin, son olarak katıldığımız Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en önemli fuarlarından biriydi. Geçtiğimiz yıl fuar 200 bine yakın ziyaretçiyi ağırladı. Bu tip fuarlar yeni bağlantılar kurma açısından çok önemli. Fuarlara katılım sağlanırsa, sektörlerinizde ihtiyaç duyabileceğiniz yenilikleri de görme şansı yakalayabilirsiniz. Kısacası, Odamızın organize ettiği yurt dışı fuarlarına katılımın önemine dikkat çekmek istiyorum” diye konuştu.

KOMİTE ÜYELERİ BİLGİLENDİRİLDİ

Gündemde odanın üç yıllık stratejik planı çerçevesinde meslek komitelerinin ‘Etkinlik ve Verimliliğine yönelik durum tespit çalışması’nın yer aldığını kaydeden Kozuva “Çalışmayı, danışmanlık hizmeti aldığımız firma yetkilileri gerçekleştirecekt” dedi. Süleyman Kozuva’nın konuşmasının ardından Sektörel akademiler danışmanlık firması yetkilisi Serkan Usta komite üyelerine Etkinlik ve verimlilik anketi hakkında bilgiler verdi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10