Büyükşehir tarla yollarında bakım çalışmalarını başlattı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca mahalle tarla yollarının bakımı için hazırlanan proje dün itibari ile tüm ilçelerde eş zamanlı olarak başladı.

Tekirdağ 1.05.2015 14:08:00 0
Büyükşehir tarla yollarında bakım çalışmalarını başlattı

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

İl genelinde ayçiçeği ekiminin sürdürüldüğü, buğday hasadının ise yaklaştığı şu günlerde, kış ve bahar aylarında alınan yağışlar nedeniyle bir hayli bozulan tarla yollarının greyderli bakım onarım çalışmalarının yapılacağını ifade eden yetkililer “Mayıs ayı boyunca sürecek bakım çalışmalarında Büyükşehir Belediye Başkanlığımızca kiralanan 11 adet greyder toplam olarak 2888 saat çalışacak. İlçe bazında sahip olunan tarımsal arazi varlıkları ve imkanlar dikkate alınarak yapılan çalışma programı ilgili Belediye Başkanlıklarımıza bildirildi” dedi.

YARARLI OLACAK

Tekirdağ’da tarımsal faaliyetlerin giderek yoğunlaştığı şu dönemde önemli bir etkinlik olarak görülen bu uygulamanın yararlı olacağını dile getiren yetkililer “İlk defa, il genelinde planlanıp uygulamaya konulan bu çalışmadan; beklenilen sonucun alınması ve üreticilerimizin memnuniyetinin sağlanması beklenilmektedir” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10