Girişimcilik eğitimi pazartesi başlıyor

İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkezi ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenecek olan Girişimcilik Eğitim Programlarının ikinci grubunun seçmeleri İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkeziâ??

Çerkezköy 1.05.2015 19:19:00 0
Girişimcilik eğitimi pazartesi başlıyor

İŞKUR BİNASINDA YAPILDI

İŞKUR Çerkezköy hizmet binasında düzenlenen program ile Girişimcilik Eğitim Programlarının ikinci grubunun seçmeleri önceki gün yapıldı. İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkezi ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenecek olan girişimcilik eğitim programlarının seçmesinde İŞKUR'u temsilen İş ve Meslek Danışmanları; Mutlu Çelik, Fazilet Kösüre, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Cansu Boz görev aldı.

PAZARTESİ BAŞLAYACAK

Girişimcilik Eğitim Programı 4 Mayıs Pazartesi günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında başlayacak ve eğitimler dokuz gün sürecek. Girişimci adayları temel seviye eğitimi aldıktan sonra sertifikaları ile birlikte KOSGEB’e proje sunabilecekler. 3. grubun seçmeleri 27 Mayıs, 4.grup seçmeleri 16 Mayıs, 5.grup seçmeleri ise 21 Mayıs tarihinde İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkezinde Saat 14.00’da yapılacak.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10