Önce eşini, sonra kendini vurdu

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Pırnar köyünde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Gökhan Ferit, 9 yıllık eşinin vurduktan sonra köy meydanında kafasına kurşun sıkarak intihara teşebbÃ?

Bölgede Gündem 3.05.2015 13:33:00 0
Önce eşini, sonra kendini vurdu

ÇOCUĞUNU DA VURMAK İSTEDİ

İddiaya göre psikolojik sorunları olan 32 yaşındaki Gökhan Ferit G. (32), 9 yıllık evli olduğu eşi 27 yaşındaki Ersel G.’yi (27) yatakta uyurken, otomatik av tüfeği ile başından vurdu. Gökhan Ferit, eşinin yanından çıktıktan sonra bitişikteki eve giderek dedesi Cumazi G. (61) ile uyuyan 8 yaşındaki oğlu A.G.’yi de öldürmek istedi. Oğlunun elindeki tüfeğin namlusunun torununa doğru olduğunu fark eden dede Cumazi G., oğlunu engellemeye çalışırken, açılan ateş, minik çocuğa isabet etmedi.

KENDİSİNİ DE VURDU

Babasıyla kavga eden ve evden çıktıktan sonra çevreye ateş etmeye başlayan Gökhan Ferit, köy meydanında av tüfeği ile başına bir el ateş etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Ersel G.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, ağır yaralanan Gökhan Ferit G. ise ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilen Gökhan Ferit G.’nin Keşan Devlet Hastanesi’ne ameliyata alındığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Gökhan Ferit G.’nin olaydan kısa bir süre önce babası Cumazi G.’ye “Bu aile ölecek” diyerek sözlü saldırıda bulunduğu ileri sürülürken, olayda hayatını kaybeden Ersel G.’nin ise kısa bir süre önce eşinin kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle ailesinin yanına gittiği ve oğlu A.G. için tekrar evine geri döndüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10