10+10 Uluslararası Süleymanpaşa Resim Sergisi ziyarete açıldı

Süleymanpaşa Belediyesi ile FocusEuropa Sanat Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 10 + 10 Uluslararası Süleymanpaşa Resim Sergisi, düzenlenen törenle ziyarete açıldı.

Süleymanpaşa 3.05.2015 14:09:00 0
10+10 Uluslararası Süleymanpaşa Resim Sergisi ziyarete açıldı

9 MAYIS’A KADAR AÇIK KALACAK

Tekira Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen serginin açılışını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat yaptı. Açılışın ardından sergiyi gezen Eşkinat  “Süleymanpaşa’da bir ilki yaşadık. FocusEuropa Sanat Derneği’nin katkılarıyla uluslararası bir sergiye ev sahipliği yapıyoruz. 10 Türk ve 10 Alman ressam gerçekten Tekirdağlıların beğenisini kazanacak bir sergi hazırladılar. Tekirdağlı vatandaşlarımı 9 Mayıs tarihine kadar açık kalacak sergiyi ziyaret etmeye bekliyorum. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.  10+10 Uluslararası Süleymanpaşa Resim Sergisi’nde Türkiye’den M. Cevat Atalay, Raşit Altun, Ercan Ayçiçek, Ayhan Çetin, Burçin Erdi, Hakan Esmer, Erhan Lanpir, Dalila Özbay, Melihat Tüzün, Ceyhun Yaman, Mahpeyker Yönsel, Almanya’dan ise FritzFöttinger, BarbelKiessling, Horst Kiessling, LutzBennoKracke, Birgit Möller-Klimek, AntanasObcarskas, Birgit Osten, UdoRödel, MonikaStock ve VolkerWunderlich’in eserleri 9 Mayıs’a kadar sergilenecek.

KATILIM YOĞUN OLDU

Açılışa Türk ve Alman ressamlar da katılım gösterirken Süleymanpaşa Belediye Başkan yardımcıları Gülferah Güral ve Berkay Çakır, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin ve il yöneticileri, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Şerafetdin Terzi, Süleymanpaşa Belediye Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Edibe Akçakaya ve projenin koordinatörü Mennan Yıldırım ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10