Çerkezköyspor ligi orta sıralarda tamamladı

Süper Amatör Lige şampiyonluk hedefi ile başlayan ilçe temsilcilerimizden Çerkezköyspor ilk haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile sezona ilk devre havlu attı. Sezonun ikinci devresinde galibiyetler alarak üst

3.05.2015 16:16:00 0
Çerkezköyspor ligi orta sıralarda tamamladı

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor sezonu zirvenin 20 puan uzağında tamamladı. 

LİGE ŞAMPİYONLUK HEDEFİYLE BAŞLADI

2014-2015 sezonuna şampiyonluk hedefiyle başlayan Çerkezköyspor ligin ilk haftasını maç yapmadan bay olarak geçti. İlk haftayı maç yapmadan tamamlayan Çerkezköyspor ikinci hafta karşılaşmasında Çorlu Kültür Sultanköyspor ile karşı karşıya geldi. Çerkezköyspor aradığı gole 11.dakikada Serkan ile ulaştı. Çerkezköyspor golün üzerinden bir dakika sonra Serkan ile bir gol daha bularak aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Üst üste iki gol bulan Çerkezköyspor skor anlamında rahatlarken maçın kalan dakikalarında fark mücadelesi verdi. Çerkezköyspor önde olmanın avantajını rakibi karşısında iyi kullandı. Organize gelişen Çerkezköyspor atağında Çorlu Kültür Sultanköyspor tehlikeyi uzaklaştıramadı. Son olarak topla buluşan Uğur şık bir vuruşla topu filelere göndererek farkı üçe çıkardı. Maçın 81.dakikasında bu kez sahneye Engin çıktı. Ani gelişen Çerkezköyspor atağında Engin şık bir vuruşla topu filelere göndererek skor farkını dörde çıkardı. Karşılaşmadan da Çerkezköyspor dört golle galip ayrılmasını bildi.

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİNE ÜÇ GOLLE YENİLDİ

Temsilcimiz üçüncü hafta karşılaşmasında evinde güçlü Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk etti. Konuk ekip 12’nci dakikada Yusuf’un golü ile öne geçti. Ataklarını devam ettiren konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor ilerleyen bölümlerde Feyyaz ile bir gol bularak farkı ikiye çıkardı. İkinci devreye iyi başlayan Çerkezköyspor Serkan’ın golü ile umutlandı. Kalan dakikalarda temsilcimiz kalesinde bir gol daha bulurken konuk ekip karşılaşmadan  3-1’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi.

EVİNDE KAPAKLISPOR’A MAĞLUP OLDU

Çerkezköyspor bir sonraki hafta karşılaşmasında Ergene Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen kalan dakikalarda toparlanan temsilcimiz karşılaşmadan da 3-2 galip ayrılarak puanını altı yaptı. Çerkezköyspor beşinci hafta ise evinde Kapaklıspor’u konuk etti. Maça iyi başlayan konuk ekip Kapaklıspor Cihan’ın golü ile karşılaşmada öne geçti. İlerleyen bölümlerde golü bulan temsilcimiz beraberliği yakaladı. İlk devrenin son dakikalarda sahneye bir kez daha çıkan Cihan kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşma da Kapaklıspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

DERBİDEN GOL ÇIKMADI

Puan kayıpları yaşayarak zirve hedefinden uzaklaşan Çerkezköyspor bir sonraki hafta ise evinde Sitespor’u konuk etti. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz etkili başladı. İlk dakikalarda bulduğu gollerle rakibi karşısında maçı koparan temsilcimiz kalan dakikalarda golleri sıralayarak karşılaşmadan da 5-1’lik galibiyet çıkardı. Çerkezköyspor 8.hafta karşılaşmasında Muratlı Belediyespor deplasmanına çıktı. Rakibi karşısında galibiyet mücadelesi veren Çerkezköyspor pozisyonlara girse de sonuca gidemedi. Temsilcimiz kalesinde rahat pozisyonlar bulan ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor karşılaşmadan da 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Çerkezköy derbisi ligin 9.haftasında oynandı. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda oynanan karşılaşmada Çerkezköyspor ile 1911 Çerkezköyspor karşı karşıya geldi. Çerkezköy’ün iki temsilcisinin galibiyet mücadelesi golsüz sona erdi. 

İLK DEVRE 15 PUAN TOPLADI

Çerkezköyspor ligin 10.haftasını Karadeniz Gençlikspor karşısında hükmen galibiyetle tamamlarken son hafta maçında Çorluspor 1947 takımını kendi evinde konuk etti. Ağır bir zeminde oynanan karşılaşmaya her iki takımda galibiyet için çıktı. Çerkezköyspor Mehmet Narin ve Abdi ile yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi. Temsilcimiz karşısında kontrollü bir futbol ortaya koyan Çorluspor 1947 son dakikalarda bulduğu golle karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmasını bildi.  Çerkezköyspor ilk devrede çıktığı 10 karşılaşmanın 4’ünden galibiyetle ayrılırken 1 karşılaşmadan beraberlik 5 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 18 gol atan Çerkezköyspor kalesinde ise 15 gol gördü. 

SULTANKÖYSPOR’A PUAN KAPTIRDI

Çerkezköyspor ikinci devrenin ilk haftasını maç yapmadan bay geçti. 13.hafta maçında Çorlu Kültür Sultanköyspor’u ağırlayan temsilcimiz ilk devresinin son dakikalarında arzuladığı golü buldu. Karşılaşmanın ikinci devresinde rakibi karşısında ikinci gol mücadelesi veren temsilcimiz kalesinde hatalı bir gol gördü. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

ERGENE’Yİ DÖRT GOLLE GEÇTİ

Ligin 15.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor sahasında Ergene Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maça iyi başlamasına rağmen konuk ekibin kaydettiği golle mağlup duruma düşen Çerkezköyspor ilerleyen bölümlerde bulduğu golle skoru eşitledi. Kalan dakikalarda tekrar mağlup duruma düşen temsilcimiz ikinci devre bulduğu golle skoru eşitledi. Kalan dakikalarda tek kale bir futbol ortaya koyan temsilcimiz bulduğu iki golle karşılaşmadan da üç puan ile ayrılmasını bildi.

KAPAKLI’DAN RÖVANŞI ALDI

Çerkezköyspor ligin 16.hafta karşılaşmasında deplasmanda Kapaklıspor’a konuk oldu. Rakibine ilk devre kendi evinde kaybeden temsilcimiz maça iyi başladı. İlerleyen bölümlerde Ufuk ile golü bulan Çerkezköyspor’a Kapaklıspor Hüseyin ile karşılık verdi. Son dakikalarda Ufuk ile bir gol daha bulan temsilcimiz rakibinden ilk devrenin de rövanşını aynı skor ile almış oldu.

MALKARA İLE YENİŞEMEDİ

Çerkezköyspor bir sonraki hafta zirve hedefinden uzaklaşan Malkara Belediyespor’u konuk etti. Maça iyi başlayan Çerkezköyspor bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Konuk ekip Malkara Belediyespor ise ilk devrenin 42’inci dakikasında beraberlik golünü buldu. Karşılaşmanın ikinci devresinde Malkara Belediyespor ilk golün kopyası şeklinde bir gol bularak karşılaşmada ilk kez öne geçti. Taraftarı önünde puanla ayrılmak isteyen Çerkezköyspor son dakikalarda Ufuk ile golü bularak karşılaşmadan bir puan ile ayrılmasını bildi.

MURATLI BELEDİYESPOR’U MAĞLUP ETTİ

Çerkezköyspor bir sonraki hafta deplasmanda Sitespor’a konuk oldu. Her iki ekibin de galibiyet mücadelesi verdiği karşılaşmadan Çerkezköyspor 2-1 üstünlükle ayrılarak haftayı kayıpsız geçti. Temsilcimiz 19.hafta karşılaşmasında Muratlı Belediyespor’u konuk etti.  İlerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor arzuladığı golü karşılaşmanın 15’inci dakikasında buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Yusuf düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek Çerkezköyspor’u karşılaşmada öne geçiren golü kaydetti. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren temsilcimiz kendisini rahatlatan golü Ufuk ile buldu. 71’inci dakikada hızlı çıkan Çerkezköyspor’da defansın arkasına iyi sarkan Ufuk düzgün vuruş ile farkı ikiye çıkardı.Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada temsilcimizin 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

ŞAMPİYONA TEK GOLLE TESLİM OLDU

Ligin 20.haftasında Çerkezköy derbisi oynandı. Çerkezköy’ün iki temsilcisi 1911 Çerkezköyspor ile Çerkezköyspor, Mustafa Uğraş Stadı’nda karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmadan gol sesi çıkmayınca maç başladığı gibi golsüz sona erdi. Temsilcimiz ligin son hafta karşılaşmasında ise deplasmanda Çorluspor 1947’ye konuk oldu. Şampiyonluk hedefleyen rakibi karşısında maç boyunca iyi bir futbol ortaya koyan temsilcimiz ilk devre on kişi kaldı. Oyun dengesi bozulan temsilcimiz kalan dakikalarda ise kontrollü bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Çorluspor 1947 karşılaşmanın 85’inci dakikasında Diego’nun ayağından bulduğu golle karşılaşmadan da galip ayrılmasını bildi.

31 PUAN TOPLADI

Çerkezköyspor 2014-2015 sezonunda oynadığı 20 karşılaşmada 9 galibiyet, dört beraberlik ve yedi mağlubiyet alarak 31 puanla ligi altıncı sırada tamamladı. 

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10