Erkek Kuaföründe VIP hizmet

Yıllardır Çerkezköy'de faaliyet gösteren Vedat Erkek Kuaförü, bir ilke imza atarak VIP hizmet uygulamasını başlattı.

Çerkezköy 3.05.2015 16:29:00 0
Erkek Kuaföründe VIP hizmet

5 YILDIR FAALİYETTE

Çerkezköy’de Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi’nde 5 yıldır faaliyet gösteren Vedat Erkek Kuaförü, müşterilerine şimdi de VİP hizmet vermeye başladı. Vedat Erkek Kuaförü salonunun iki katlı olduğunu belirten işletme sahibi Vedat Tuyli, “Salonumuzun giriş katında Çerkezköy halkına en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. İkinci katımızı ise VIP müşterilerimiz için hazırladık” dedi.

HER ŞEY KİŞİYE ÖZEL OLACAK

VIP müşterilerin her birinin kendisine ait dolabı bulunacağını kaydeden Vedat Tuyli, “Bu dolaplarda, yalnızca kendilerinin cilt ve saç bakımında kullanılacak olan havlu, makas, tarak, şampuan, parfüm gibi malzemeler bulunacak” ifadelerini kullandı.

İSTEYEN MANİKÜR PEDİKÜR DE YAPTIRABİLECEK

Vedat Erkek Kuaförü’nün ikinci katında oluşturulan VIP bölümünün ve bazı bitkisel ürünlerin tanıtım için Çerkezköy’e gelen Cilt Bakım Uzmanı Arzu Arslan ise “Benim Nişantaşı ve Sakarya’da şubelerim var. Haftanın 3 günü de burada Vedat Erkek Kuaförü’nde VIP müşterilere hizmet vereceğiz. İsteyen müşteriler burada manikür ve pedikür de yaptırabilecek” diye konuştu. 

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10