Kaza yaptığı aracına bakarken feci şekilde can verdi

Tekirdağ-İstanbul karayolu Marmaraereğlisi Yeniçiftlik mevkiinde meydana gelen kazada bir kişi feci şekilde hayatını kaybetti.

Marmara Ereğlisi 4.05.2015 18:29:00 0
Kaza yaptığı aracına bakarken feci şekilde can verdi

YOL ORTASINA FIRLADI

İddiaya göre İbrahim Akgül’ün (23) kullandığı 34 YGG 47 plakalı otomobil, lastiğinin patlaması sonucu bariyerlere çarptı. Araçta bulunan yakınlarını yolda beklemeleri için yolun karşısında oturan Kudrettin Şahin’in evine bırakan İbrahim Akgül, Metin Ufuk Aynalı ile birlikte kaza yaptığı aracının başına geldi. Aracın lastiğini kontrol etmeye çalıştıkları esnada yolda seyir halinde olan bir araç İbrahim Akgül ve Metin Ufuk Aynalı’ya çarptı. Çarpmanın etkisi ile Akgül yol ortasına fırlarken, Aynalı ise bariyer kısmına savruldu.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Yol ortasına savrulan İbrahim Akgül, yolda seyir halinde olan ikinci bir aracın çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. İbrahim Akgül’ün eşi kocasının yol ortasında cansız vaziyette yattığını görünce sinir krizi geçirdi. Kazada yaralanan Metin Ufuk Aynalı Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Jandarma ve trafik ekipleri İbrahim Akgül’ün üzerinden geçerek kayıplara karışan 2 aracın bulunması için kavşaklarda görev alarak araçları tespit etmeye çalıştı. İbrahim Akgül’ün cansız bedeni cenaze aracına konularak Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10