Geliri öğrenciler yararına kullanılacak

Çerkezköy Mimar Sinan Öğrenci Yurdu'nun geleneksel hale getirdiği kermes bu yıl da devam ediyor. Saat 12.20'de Atatürk Caddesi Çerkezköy Hastanesi eski binasında açılan kermeste el emeği göz nuru

Çerkezköy 4.05.2015 19:09:00 0
Geliri öğrenciler yararına kullanılacak

KERMES AÇILDI

Açılışa Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Eski Müftüsü Musa Doğruer, Çerkezköy Mimar Sinan Eğitim ve Kültür Hizmetlerine Yardım Derneği Başkanı İbrahim Narçın ve dernek yönetimi ile çok sayıda iş adamı, esnaf ve vatandaş katıldı.

AÇILIŞI BİRLİKTE YAPTILAR

Açılışta konuşan Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, iyilik konusuna değinerek “Allah-u Teala bir hadiste şunu buyurmuştur: iyilik ve birlik konusunda yardımlaşın. İşte bu kermes de insanların bir arada birlik içinde yardımlaşmasıdır” dedi. Çerkezköy eski Müftüsü Musa Doğruer’in duasının ardından kermesin açılışı Yusuf Tuna ve Musa Doğruer tarafından yapıldı. Kermesin gezilmesinin ardından davetlilere yemek ikram edildi.

YİYECEK SATIŞI DA YAPILIYOR

Mimar Sinan Öğrenci Kermesi’nde bayan, erkek, kız  ve erkek çocuk giysileri, her yaş için çeşitli ayakkabı ve terlikler, pantolonlar, eşarplar ve daha yüzlerce giysi çeşidinin satışa sunulduğunu belirten yetkililer “Bunların yanı sıra öğrenci velilerinin ve dernek üyelerinin eşlerinin evlerinde yaptıkları ev yemekleri, çeşitli tatlılar, kuru ve yaş pasta çeşitleri, dolma ve sarmalar, ızgara köfte ve et döner satışı yapılıyor” dedi.

14 MAYIS’A KADAR AÇIK KALACAK

Kermesin 14 Mayıs’a kadar açık kalacağını ifade eden Çerkezköy Mimar Sinan Eğitim ve Kültür Hizmetlerine Yardım Derneği Başkanı İbrahim Narçın, “Öğrenci yurdumuza gelir sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bu kermese bu yıl da ilçe halkımızdan beklenen desteği bekliyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Ragip KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10