Beko, Çerkezköy'de yılın annesini seçecek

Dünyaca ünlü beyaz eşya firması olan Beko, Çerkezköy'de yılın annesini seçiyor. Kırk yıldır Çerkezköy'de Beko bayiliği yapan Zafer Limited Şirketi'nin mağaza müdürü HÃ?

Çerkezköy 4.05.2015 19:11:00 0
Beko, Çerkezköy

Beko, her yıl geleneksel olarak Anneler Günü’nde seçtiği “ Yılın Annesi’ni” bu sene de Çerkezköy’de seçiyor.

“BÜTÜN ANNELER FORM DOLDURABİLİR”

Beyaz eşya sektöründe Çerkezköy’de uzun süredir hizmet verdiklerini ve birçok annenin ve anne adaylarının mutluluğuna ortak olduklarını ifade eden Zafer Limited Şirketinin mağaza müdürü Hüseyin Ülger “Beko’dan alışveriş yapan veya yapmayan tüm anneler form doldurmak kaydı ile bu çekilişe katılabilecekler. Beko bayilerinden temin edilecek olan Anket formunu dolduran Anneler arasından Çerkezköy’de yılın annesi seçilecek. Yılın Annesi seçilen şanslı kişilere ise Beko tarafından çeşitli hediyeler verilecek” dedi.

“ÇEKİLİŞ 7 MAYIS’TA”

Tekirdağ genelinde 2’ncisi düzenlenen çekilişte bu yıl da şanslı anneleri beklediklerini kaydeden Ülger “7 Mayıs tarihinde bir diğer şubemiz olan Hayri Batur Caddesi üzerindeki Beko şubemizde çekiliş yapılacak. ‘Anneler gününde buluşuyoruz, hep beraber yılın annesini seçiyoruz’ sloganı ile çıktığımız yolda tüm Çerkezköylüleri 7 Mayıs Perşembe günü saat 14.30’da Hayri Batur Caddesi’ndeki şubemize bekliyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10