Yol tartışması kanlı bitti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikası girişinde çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak ağır yaralandı.

Çerkezköy 4.05.2015 19:24:00 0
Yol tartışması kanlı bitti

BIÇAKLAYARAK OLAY YERİNDEN KAÇTI

İddiaya göre önceki akşam saat 23.40 sıralarında kendisine ait aracı ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren tekstil fabrikasında işine giden Mert Gülkıran, bu sırada hayvanlarını yolun karşısına geçirmeye çalışan çoban Suat I.’ye “Bu hayvanları başka geçirecek yer bulamadın mı” deyince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından aracı ile çalıştığı fabrikaya giden Mert Gülkıran’ı takip eden Suat I. yanında taşıdığı bıçak ile fabrika girişinde Gülkıran’ı karnından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

ADLİYEYE ÇIKARILDI

Ağır yaralanan Mert Gülkıran 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Yoğun bakımda olan Gülkıran’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayın ardından kayıplara karışan Suat I. ise Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. İfadesi alınan Suat I. akşam saatlerinde Çerkezköy Adliyesine çıkarıldı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10