Ergeneli kadınlar çayda buluştu

Ergene Kent Konseyi Kadın Meclisi Büyük Kadın Buluşması etkinliği kapsamında Ergeneli kadınlar için çay etkinliği düzenlendi.

Ergene 5.05.2015 13:29:00 0
Ergeneli kadınlar çayda buluştu

ÇAY ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binası’nda düzenlenen etkinliğe Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Gülsun Şengül, Ergene Kent Konseyi Başkanı Bora Küçükçetin, Kadın Meclis Başkanı Nihal İşbilen ve Yürütme Kurulu Üyeleri, CHP Ergene Kadın Kolları Başkanı Emine Turgut’un yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

“ÖRNEK PROJELER OLUŞTURACAĞIZ”

Etkinlikte konuşan yürütme kurulu üyelerinden Fatma Kurt, “Amacımız birlik ve beraberlik anlayışımızı bu güzel etkinliklerde pekiştirerek kadınlarımızın Ergene’deki gücünü hayata geçireceğimiz projelerle ve çalışmalarla temellerini oluşturmaktır. Ergene için kadınlarımızla omuz omuza vererek başarılı örnek projeler oluşturacağız” dedi.

“KADINLARI ÖNEMSİYORUZ”

Türk toplumunda aile, ailenin içinde de kadının yerinin önemine dikkat çeken Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de “Sağlıklı ve huzurlu bir toplumun temel taşları olan varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı ve üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız yetiştirdikleri nesilleri geleceğimizin şekillenmesinde önemli rol oynamaktadır. Bu anlamda kadınlarımızın yer aldığı her alanda güç ve emek vardır. Kadınlarımızı önemsiyoruz ve önemsemeye de devam edeceğiz” dedi.  Ergene Kent Konseyi Başkanı Bora Küçükçetin ve Kadın Meclis Başkanı Nihal İşbilen’in konuşmalarının ardından 14 Mart’ta yapılan kadın meclisi genel kuruluna katılan temsilcilere Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10