Kurumlar arası Voleybol turnuvası başladı

Çerkezköy Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası önceki gün oynanan A Gurubu'nun ilk iki maçı ile başladı.

Çerkezköy 5.05.2015 14:26:00 0
Kurumlar arası Voleybol turnuvası başladı

BAŞKAN AKAY VE EKİBİ DE KATILDI

İlçenin sosyal ve kültürel yaşamanı daha aktif hale getirmek amacıyla Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı. Beş ayrı grup halinde 19 kurum takımının katıldığı voleybol turnuvası, A Grubu’nda mücadele veren Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Voleybol Takımı ve G.O.P Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu Voleybol Takımı’nın maçıyla start aldı.  Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda saat 20:00’da gerçekleşen turnuvanın açılışına Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. 

BAŞKAN AKAY TÜM EKİPLERE BAŞARILAR DİLEDİ 

Yaklaşık bir ay sürecek olan turnuvanın açılışında konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bu tür organizasyonlar ve turnuvaların dostluğun ve kardeşliğin pekişmesini sağlayan önemli organizasyonlar olduğunu ifade ederek “Bu tür etkinlikler sayesinde kurumlar arasında birlik ve beraberliği, kaynaşmayı ve dayanışmayı ortaya çıkarmanın yanı sıra ilçedeki sportif etkinliklerin artırılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Turnuvaya katılan tüm ekiplere başarılar diliyorum” dedi.

3.ZIRHLI TUGAY KOMUTANLIĞI TURNUVAYA GALİBİYETLE BAŞLADI 

Turnuvanın ilk karşılaşması 20:00’da A Grubu’nda mücadele veren Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Voleybol Takımı ve G.O.P Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu Voleybol Takımı arasında gerçekleşti. Maça iyi başlayan Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Voleybol Takımı ilk dakikalardan itibaren hücumda iyi oynadı. File üstünden rahat sayılar bularak farkı açan Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Voleybol Takımı ilk seti 25-11 kazandı. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Voleybol Takımı ikinci sette de bu skoru korumasını bildi. Arka arkaya bulduğu sayılarla rakibi karşısında zorlanmadan ikinci seti 25-14 alan Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Voleybol Takımı karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. 

HALİT NARİN MESLEK LİSESİ 2-0 GALİP GELDİ

Turnuvanın bir diğer karşılaşması ise Çerkezköy Devlet Hastanesi Voleybol Takımı ile Halit Narin Meslek Lisesi Voleybol Takımı arasında saat 21:30’da gerçekleşti. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Halit Narin Meslek Lisesi Voleybol Takımı olurken, set başında yakaladığı güzel serilerle rakibi arasındaki farkı açtı. Rakibine göre daha üstün bir performans sergileyen Halit Narin Meslek Lisesi Voleybol Takımı ilk seti 25-14 kazandı. Karşılaşmanın ikinci setinde takımlar karşılıklı sayılar bulurken, Çerkezköy Devlet hastanesi Voleybol Takımı seti almak için çaba gösterdi. Ancak rakibi karşısında hata yapmayan Halit Narin Meslek Lisesi Voleybol Takımı ikinci seti de 25-20 kazanarak karşılaşmadan 2-0 üstün ayrıldı.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10