ÇTSO heyeti TOBB'un Genel Kurulu'na katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 71. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde yapıldı.

Çerkezköy 6.05.2015 18:32:00 0
ÇTSO heyeti TOBB

ÇTSO HEYETİ DE KATILDI

‘1915-2015 Aynı Ruh Aynı Heyecan Bölgesel Yıldızdan Küresel Yıldıza’ sloganıyla gerçekleştirilen Genel Kurul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural katılırken, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Meclis Üyeleri Talip Sivri, Aktaş Güler ile Rahmi Yılmaz da genel kurula katıldı.

ŞEREF BELGESİ TAKDİM EDİLDİ

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu genel kurulda yaptığı konuşmada Hizmet Şeref Belgesi'ne layık görülen üyelere ilişkin, "Kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın değerini öğrettiler, dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler" dedi. Hisarcıklıoğlu, TOBB camiası olarak birlik, beraberlik ve vefaya büyük önem verdiklerini söyledi. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlığı döneminde TOBB camiasıyla istişareye büyük önem verdiğini dile getiren Hisarcıklıoğlu, "Farklı ortamlarda defalarca bizlerle bir araya geldiniz. Başbakanlığınız süresi boyunca TOBB genel kurullarının tamamında bizimle oldunuz. Bizi asla yalnız bırakmadınız. İlk kez Cumhurbaşkanı olarak sizleri ağırlıyoruz. Camiamıza verdiğiniz destekten dolayı size gönül dolusu şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

DÜRÜST TÜCCARIN NE OLDUĞUNUN GÖSTERGESİDİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Başbakan iken özel sektörün önünü açan birçok reform gerçekleştirdiğini anlatan Hisarcıklıoğlu, bu süreçte özel sektörün yatırım ve ihracat açısından önemli işlere imza attığını ifade etti. Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin bu dönemde en fazla turist çeken 6. destinasyon, müteahhitlik alanında da Çin'den sonra dünyanın en büyük 2. gücü haline geldiğini kaydetti. Hizmet Şeref Belgesi alanların Türkiye'de üretimin ve ticaretin adı yokken üretim ve ticaret yaptıklarının altını çizen Hisarcıklıoğlu, "Kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın değerini öğrettiler, dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler" dedi.

ŞEREF BELGESİ TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduran üyelere Hizmet Şeref Belgeleri ve plaketlerini verdi. Hisarcıklıoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra TOBB İkiz Kuleler’in bahçesine 71’inci Genel Kurul dolayısıyla kurulan stantları gezdi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10