'Mahmud ile Yezida' duygulandırdı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu, senaryosunu Murathan Mungan'ın yazdığı, yönetmenliği Fikret Puza ve Yusuf Alpaslan'ın yaptığı iki perdelik 'Mahmud ile Yezid

Çerkezköy 6.05.2015 18:35:00 0

HALK EĞİTİMDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde önceki gün saat 20.00’da başlayan oyunu Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Şube Müdürü Abdullah Nair, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Anadolu Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Nurtekin Erol, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Fahrettin Karaman, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Senaryosunu Murathan Mungan’ın yazdığı, yönetmenliği Fikret Puza ve Yusuf Alpaslan’ın yaptığı İki perdelik dram türündeki oyunda öğrenciler performansları ile izleyicilerden tam not aldı. Mardin’de birbirine düşman iki köyün gençlerinin imkansız aşkını anlatan Mahmud ile Yezida, aynı zamanda etkileyici sahne performanslarıyla da zaman zaman izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Danslarıyla ve müzikleriyle de büyüleyen oyunda öğrenciler ayakta alkışlandı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10